Διαφήμιση

xiaomi MI10T lite 5G

• xiaomi MI10T lite 5G

καλησπερα παιδια εχω το mi10t lite 5g θελω να ρωτησω εχει βγει twrp για το συγκεκριμενο μοντελο?
    • Στην υπογραφή μου θα το βρείτε..

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Στην υπογραφή μου θα το βρείτε.

το βρηκα και σε ευχαριστω πολυ το περασα αλλα λεει οτι ειναι unmodifed κατι τετοιο τι πρεπει να κανω?εκανα φορματ data τιποτα στην ρομ δεν ειχε μοτιβο ουτε κωδικο,
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ποιο έβαλες ;
      αυτο ενα ηταν δεν θυμαμαι και καλα αυτο πρεπει να ηταν.να δοκιμασω με το τελευταιο recovery?

• κανεις swipe to allow modification μπαινεις μέσα, κάνεις format data reboot recovery
      αντιγραφη την ρομ και install.
      Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα σου..

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

κανεις swipe to allow modification μπαινεις μέσα, κάνεις format data reboot recovery
      αντιγραφη την ρομ και install.
      Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα σου..
      ευχαριστω πολυ με το τελευταιο recovery προχωρησε κανονικα η διαδικασια
    • Μάλλον είχες θέμα στην μεταφορά της Ρομ απ' ότι καταλαβαίνω.
      Υπηρχε τρόπος κ με τα προηγούμενα twrp αρκεί να μας εξηγουσες ακριβώς που είχες κολλήσει.
      Τα twrp λειτουργούν όλα κανονικά , η μόνη διαφορά είναι ότι στο τελευταίο γίνεται πιο εύκολα ενεργοποίηση του mtp.
      Θα μας πει κ η @nifitsa_kakia σήμερα αν το δοκιμάσει.

• και παρατηρησα εχω τα ακουστικα bluetooth της blitzwolf® bw-fye7 εχω δυο ζευγαρια τα δοκιμασα στο mi9tpro που εχω και ολα ειναι οκ αψογα και τα δυο ζευγαρια οταν ομως τα συνδεω και τα δυο διαδοχικα στο MI10TLITE στις κλησεις με κανει αποσυνδεσεις μονο εκει στα υπολοιπα μουσικη youtube και σε ολα ειναι μια χαρα δεν ξερω τι μπορει να φταιει.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους
      Είναι μερικές ώρες που χρησιμοποιώ το 10t lite.
      Φοράω της μαμάς rom ότι θέλει ακόμα περίπου 150 ώρες για ξεκλείδωμα, και έχω να παραθέσω την άποψή μου για την καινούργια μου αγορά και χρήση αυτού του τηλεφώνου. Ακριβώς το προηγούμενο μου τηλέφωνο που χρησιμοποιούσα και δεν το έχω σπάσει ακόμα είναι το note 9s. Το σώζει το armored case.

Η γνώμη μου για το 10t lite λοιπόν, συγκρίνοντας, έχει ως εξής:

Χειρότερη λήψη GSM and WiFi από το 9S.

Ακόμα δεν έχω αξιοποιήσει το NFC, περιμένω να ξεκλειδώσει και μετά.

Το 5g είναι πάρα πολλές φορές μέσα στο Ηράκλειο σαν ένδειξη και προς το παρόν επίσης αυτό δεν το έχω αξιοποιήσει. Το speedtest μου δείχνει server τον ΟΤΕ 190 Mbps,στο 9s πήγαινε μέχρι 120Mbps.

Προσωπικά δεν παίζω κανένα παιχνίδι, απλά θέλω να τηλέφωνο να ανταποκρίνεται πάρα πολύ γρήγορα στη δουλειά μου. Ο μόνος λόγος που θέλω να περάσω καινούργια Ρομ είναι οι ηχογραφήσεις.

Τα στερεο ηχεία τελικά είναι πολύ ωραία σε σχέση με το ένα ηχείο του 9s

Η μπαταρία είναι μικρότερη από του 9s και για αυτό αντέχει και λιγότερο αλλά θα έλεγα πως για τη δική μου χρήση ημερησίως είναι οριακή. Επισυνάπτω πώς την ξόδεψα.

Δεν μπορώ να βρω πώς κόβω τα animations ώστε η ανταπόκριση του τηλεφώνου να είναι ταχύτερη.

Στο μέλλον θα συνεχίσω την κριτική μετά από περίπου μία εβδομάδα χρήσης.

Με προβληματίζει πολύ το χαμηλότερο σήμα από το 9s.

Η rom που βάζουμεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το σήμα?
      Images
      • Screenshot_2021-05-29-21-11-04-850_com.miui.securitycenter.png

386,28 kB, 1.080×4.806, viewed 133 times