Διαφήμιση

Xiaomi mi11 china Vs global

• Όλα είναι θέμα τσέπης. Αν σε παίρνει να το αγοράσεις κάνε το.
      Φυσικά αν δεν σου λείψουν τα χρήματα και δεν τα έχεις ανάγκη.
      Γενικά είμαι της άποψης να μην αγοράζουμε πολύ ακριβά κινητά γιατί σε έξι μήνες θα έχει βγει κάτι νέο και πάει λέγοντας..
      Όμως αν έχεις σκοπό να το πάρεις κ να το κρατήσεις 2-3 χρόνια τότε αξίζει σίγουρα γιατί ακόμη κ τότε θα περνάει η "μπογιά" του.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Όλα είναι θέμα τσέπης. Αν σε παίρνει να το αγοράσεις κάνε το.
      Φυσικά αν δεν σου λείψουν τα χρήματα και δεν τα έχεις ανάγκη.
      Γενικά είμαι της άποψης να μην αγοράζουμε πολύ ακριβά κινητά γιατί σε έξι μήνες θα έχει βγει κάτι νέο και πάει λέγοντας..
      Όμως αν έχεις σκοπό να το πάρεις κ να το κρατήσεις 2-3 χρόνια τότε αξίζει σίγουρα γιατί ακόμη κ τότε θα περνάει η "μπογιά" του.
      Η αλήθεια όλα τα κινητά μου τα κρατάω 2-3 χρόνια δλδ είχα ξεκινήσει με MI2 μετα ΜΙ4, ΜΙ6, ΜΙ9..

Μια ερώτηση χαζή, μιας και πότε δεν είχα κινητό με κυρτή οθόνη.. Πχ στο ΜΙ11 βάζουμε Tempered glass ή το αφήνουμε έτσι?

Και κάτι άλλο 128 ή 256, τι πιστεύετε?? Στο ΜΙ9 είμαι με 128 και κατάφερα να το πάρω μέχρι το 80% μετα από 2,5 χρόνια

Εν τω μεταξύ οποίος ενδιαφέρεται βρήκα το 128 στα 650 ευρώ+ shipping από κατάστημα στο AliExpress, (έχω ξανά πάρει από αυτούς και δεν είχα θέμα)

Sent from my MI 9 using Tapatalk
    • Χτύπα το τότε.
      Εγώ σε κυρτή δεν έβαλα ποτέ tg.
      Προσοχή μην βάλεις ποτέ με UV κόλλα .
      Μου έτυχε σε ένα one plus που μου φέρανε κ για να το βγάλω έσκασα..Ξυραφάκι κ κόβε με φόβο μην γρατσουνισεις την οθόνη.
      Το θέμα χώρου είναι καθαρά δική σου επιλογη κ πάει ανάλογα κ με την τιμή.

• Διαφήμιση