Redmi 6a hard brick
-
-
για download mode, αποσυνδεσε μπαταρια, συνδεσε το με το pc, κρατησε το vol + πατημενο και συνδεσε μπαταρια. δεν αφηνεις το vol + μεχρι (και αν) δεις μενου.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Ο/H baxalo έγραψε:
για download mode, αποσυνδεσε μπαταρια, συνδεσε το με το pc, κρατησε το vol + πατημενο και συνδεσε μπαταρια. δεν αφηνεις το vol + μεχρι (και αν) δεις μενου.
δεν το διαβαζει καθολου -
μετα απο πολλες προσπαθειες μολις το συνδεω σβηστο και παταω το vol + το εμφανιζει σαν Mediatek usb port (com4) και μετα το χανει μονο του
επισης δεν μπορω να φλασαρω μου βγαζει αυτο το ερρορ ERROR:STATUS_BROM_CMD_FAIL (0XC0060005) -
Το ξανά προσπάθησα αλλά κατά την διάρκεια του φλασαρισματος μου λέει να κάνω σύνδεση στο mi account αλλά μου γράφει ότι ο λογαριασμός δεν είναι authorized
Έχουμε καμιά λύση; -
αφου εφτασες μεχρι εδω, παλι καλα..
οχι. δε μπορεις να κανεις κατι εσυ.. θελει καποιον με authorized account.. δε ξερω αν εδω μεσα εχει κανεις..
αλλιως, κυκλοφορουν αρκετοι στο νετ που "διαφημιζουν" οτι το παρεχουν σαν υπηρεσια. μπαινουν με teamviewer στο pc σου και χρησιμοποιουν το λσμου τους για ξεμπρικαρει η συσκευη.. επι πληρωμη βεβαια..
κανε ενα search στο νετ και θα βρεις καποιους..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Βρήκα κάποιον στο fiverr που μου λέει ότι μπορεί να το κάνει με 15 ευρώ
Υπάρχει περίπτωση να είναι απάτη; -
ε δε νομιζω να μπορει κανεις να σε απαντησει σε αυτοΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
λοιπον παιδια μετα απο πολυ κοπο και χρονο καταφερα να βαλω την τελευταια global
το προβλημα ειναι οτι δεν εχω Imei και στο Maui δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα σε Meta Mode
υπαρχει καποια λυση?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0