49 Μαρ 25th 2021, 5:42pm Έχεις βάλει κάποιο περίεργο θέμα; Δοκίμασε να καθαρίσεις το cache της εφαρμογής.
50 Μαρ 25th 2021, 6:21pm Όχι δεν έχω αλλάξει θέμα ,μόνο σκουροχρωμη λειτουργία,έχω καθαρίσει cashe και όλα τα δεδομένα της εφαρμογης
51 Μαρ 26th 2021, 2:00pm Καλησπέρα!!! θα έχουμε νέα rom σήμερα?? κινούμενα σχέδια για την εκκίνηση (bootanimation) και όχι μόνο (System app updater) TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Γενικό ευρετήριο βοηθητικών οδηγών
52 Μαρ 26th 2021, 4:01pm Ο/H jpastos έγραψε: Καλησπέρα!!! θα έχουμε νέα rom σήμερα?? Όταν θα βγει νέο Source θα έχουμε και νέες ROM..... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
53 Μαρ 26th 2021, 7:13pm Ο/H MIUI_ART έγραψε: Όταν θα βγει νέο Source θα έχουμε και νέες ROM..... Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/21.3.25 at SourceForge.net λογικά θα έχουμε? κινούμενα σχέδια για την εκκίνηση (bootanimation) και όχι μόνο (System app updater) TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Γενικό ευρετήριο βοηθητικών οδηγών
54 Μαρ 26th 2021, 8:59pm Ο/H jpastos έγραψε: Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/21.3.25 at SourceForge.net λογικά θα έχουμε? Με τον ρυθμό που κατεβαίνει το Source (~ 22 ROM), οι νέες XTRV θα γίνουν διαθέσιμες τα ξημερώματα. Σήμερα είχαμε και προβλήματα Hardware με τον Server στην Γερμανία και όλα έχουν πάει αρκετά πίσω .... Υπομονή !!! Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
55 Μαρ 29th 2021, 1:14pm Με την τελευταία Ρόμ ξέρετε πως μπορώ στο messenger να το κάνω να φαίνονται οι φυσαλίδες;έχω το mi 10t pro ευχαριστώ εκ των προτέρων
56 Μαρ 29th 2021, 8:29pm Παρατηρείτε και εσείς ενα ελαφρύ lag στα animations με χρήση των super wallpapers?