πριν απο 10 χρονια που πηρα το πρωτο μου smartphone ειχε συνδεση usb 2.0 , η xiaomi ακομα ειναι σε εκεινη την εποχη στο κομματι αυτο...
Προτεινω αλλαγη ονομασιας της Xiaomi σε "Xiaomi usb 2.0 phones for ever"
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
-
θέλω να μαθω τα σχέδια της εταιρίας... ποτε θα αναβαθμίσουν..
-
-
εννοω ποτε σκεφτεται η xiaomi να βαλει usb 3; εχει μείνει πισω για αδιανοητο χρονικο διαστημα, και δεν υπαρχει ουτε καν στα σχεδια της. Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη της. Μας στερει το ενσυρματο hdmi out μεσω εφαρμογων.
-
Και εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί στην εποχή της ασύρματης δικτύωσης και των cloud να θέλει κανείς USB 3.0 στο τηλέφωνο για να μεταφέρει από το κινητό του (πέντε πραγματάκια) στο PC του.
Τώρα όσον αφορά το hdmi είναι ένα πρότυπο διασύνδεσης πολυμέσων που για να έχει μια εταιρία στα χαρακτηριστικά της θα πρέπει να πληρώσει στους δημιουργούς για αυτό.
Και μιλάμε για xiaomi και όχι για κινεζιές no name. -
-
Το MHL πρότυπο δεν το χρησιμοποιεί σχεδόν καμία εταιρεία πλέον, επικράτησε θα έλεγα η ασύρματη προβολή...
Όσο για το usb 3, όλες οι type-c θύρες υποστηρίζουν usb 3.0 & 3.1, ομοίως και οι θύρες micro usb b που έχουν τα κινητά.
Δυστυχώς και λογικό, usb 3.2 υποστηρίζει μόνο η σύνδεση type-c -
NOPE
-
Δεν έχεις άδικο, όντως λένε ότι υποστηρίζει usb 2 μόνο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0