Stable 12.5 build is coming?
[Miui 12.5 - 21.3.24/25] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 25 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@cemilplt
Until now we have source for mi 11 , mi 10 ultra and mi 9se..
Those builds will come out soon though we're waiting for more stable roms with miui 12.5 .. -
-
-
-
σήριαλ το κάναμε...
airplane mode + απενεργοποίηση του pin = άνοιγμα χωρίς να συνδεθεί η κάρτα στο δίκτυο κινητής. -
Το μόνο που λειτούργησε τελικά ήταν να βγάλω τη sim και μετά ήταν όλα ok.
Ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H lazkal έγραψε:
Το μόνο που λειτούργησε τελικά ήταν να βγάλω τη sim και μετά ήταν όλα ok.
Ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ κακός....
Από τότε που έχω Xiaomi και γενικά smartphone το έχω ξεχάσει την έννοια pin....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω σκεφτεί αν πρέπει ή όχι ...
Sent from my iPhone using Tapatalk -
έρα σας. Εχτές το βράδυ είχα φορτίσει το κινητό στο 100% Mi 11 (venus) έχω περασμένη την Developer απο το xiaomi.eu. Όταν πήγα για ύπνο είχα 80% μπαταρία. Αφού έκλεισα όλες τις εφαρμογές απο τα Recents κοιμήθηκα με κλειστά τα πάντα εκτός απο το δίκτυο τηλεφωνίας. Το πρωί που σηκώθηκα η μπαταρία είχε κατρακυλήσει στο 19% και όταν πήγα στην αναφορά της μπαταρίας μου έδειχνε την κάμερα
να έχει χρησιμοποιησεί την περίσσοτερη ενέργεια. Είναι κάποιο bug της ROM λέτε?
-
-
Καλησπερα παιδια, για ριξτε μια ματια στην μπαταρια εν μεσω κολληματων στο Mi note 10 μου.......Εγω επαθα πλακα παντως!!!!!!
Και ναι η μπαταρια εφευγε νερο με τοσες επανεκκινησεις αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μονο αυτο. Αν καταλαβα καλα κατα την διαρκεια των κολληματων τραβουσε την μπαταρια νερο!!!!!!!
αν εχει καποιος καποια ιδεα ευπροσδεκτη οπως και οτιδηποτε αλλο για την λυση του ζητηματος (εκτος απο το να το βαψω μπλε και να το ριξω στην λιμνη!!!! γιατι θαλασσα δεν εχω κοντα μου).
Α και κατι αλλο που θυμηθηκα μολις τωρα, οταν ειναι κολλημενο και δεν το παρεις ειδηση και σε καλεσει καποιος σε αυτον που σε παιρνει δειχνει κανονικα οτι καλει, ενω στο τηλεφωνο δεν ακουγεται τιποτα ουτε και σου δειχνει οτι ειχες αναπαντητη οταν το κανεις επανεκκινηση.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα