καλησπέρα παιδιά
χθες μου έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη και θέλω μια βοήθεια τι να παραγγείλω γιατί έχω μπερδευτεί με το frame και no frame
σας δίνω και κάποια λινγκ από ali express για ποια οθόνη να παραγγείλω
έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία, παρήγγειλα από aliexpress lcd οθόνη με frame κ έχω καταλήξει με μια οθόνη οριακά λειτουργική, πρακτικά αναβοσβήνων φωτορυθμικό.
η εγγύηση δε καλύπτει σπασμένη οθόνη, όμως στο επίσημο σέρβις της infoquest που ρώτησα, το κόστος είναι 60κάτι ευρώ για αλλαγή, μαζί με τοποθέτηση.
προφανώς είναι η καλύτερη επιλογή.
Οκ θα απευθυνθώ εκεί να Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Μόλις τώρα μίλησα με infoguest και μου είπε 91 ευρώ για την amolend οθόνη
Πιστεύω πολύ καλή τιμή
Όχι δεν το έχω πάρει από τον επίσημο διανομέα με ρωτήσανε για αυτό μου ζήτησαν το emai της συσκευής τους το έδωσα και μου είπαν ότι αν δεν μου το φτιάξει από κει που το αγόρασα να ξαναμιλήσουμε και να τους το πάω για να μου το φτιάξουνε. Τους ρώτησα για την τιμή μου είπανε 91 ευρώ τους είπα ποια οθόνη θα μου βάλουνε και μου είπαν αυτοί που έχει το τηλέφωνο
πήρα την αναβάθμιση σε miui 13.0.9 και παρατήρησα ότι το ακουστικό σε κλήσεις είναι χαμηλό και δεν ακούγεται καλά ο συνομιλητής. Φτιάχνεται αυτό από κάποια ρύθμιση???
πήρα την αναβάθμιση σε miui 13.0.9 και παρατήρησα ότι το ακουστικό σε κλήσεις είναι χαμηλό και δεν ακούγεται καλά ο συνομιλητής. Φτιάχνεται αυτό από κάποια ρύθμιση???
Μερικές φορές η αλλαγή του Region (περιοχή) βοηθάει καθώς έχει διαφορετικά προφίλ για την ένταση του ήχου.