Φίλε μου επειδή το χαλβαδιάζω καιρό κι εγω και το ψήνω απο tradingshenzen ποια είναι η εντύπωσή σου από διάρκεια μπαταρίας?Ο/H stealth έγραψε:
Σήμερα μόλις παρέλαβα το mi 11 ultra (έκδοση 12gb/512gb), το παρήγγειλα από trading shenzen στις 16/6 και έφτασε σήμερα 8/7 πήρε παραπάνω μέρες (10εως 14 λένε) γιατί έβαλα με έξτρα χρέωση(+25€) να με περάσουν την xiaomi.eu rom (υποστηρίζει Saftynet, OTA Updates και Widevine Level 1) αλλιώς θα ερχόταν σε δώδεκα μέρες περίπου.
Με κόστισε 968€ τελική τιμή όπου μέσα σε αυτά ήταν οι εξτρά χρεώσεις για να με περάσουν την xiaomi.eu rom και της αποστολής με global priority για να μν φάω τελωνείο. Ήρθε από Κίνα μέσω Βουλγαρίας (συνηθίζεται τελευταία ακόμα και για μικρά δέματα) στο σπίτι μου με acs, το δέμα πάνω είχε Βουλγαρικη διεύθυνση του αποστολέα, εξου και δεν πλήρωσα καθόλου τελωνείο αν και είπαν ότι από 1 Ιουλίου θα πληρώνουμε ακόμα και τη διαφορά στο ΦΠΑ πχ Ελληνικό 24% με Βουλγαρικο 10% θα έπρεπε να πληρώσω 14% ΦΠΑ εντούτοις δεν πλήρωσα ούτε σεντ.
Με το που το πήρα έψαξα για update φορούσε 12.5.7 και βρήκε 12.5.10 (3,7giga update), μόλις το κατεβάσει και πατήσεις πάνω στο αρχείο σε πάει κατευθείαν στο TWRP και το κάνεις από εκεί εγκατάσταση διαδικασία σχετικά πολύ εύκολη θα έλεγα. Εντυπώσεις ως τώρα θα έλεγα θετικότατες δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα αν και είναι ΠΟΛΎ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, έχεις πλήρως ελληνικό μενού ΠΟΥΘΕΝΆ κινέζικες εφαρμογές κλπ, εφαρμογές σε τράπεζα Εθνική και Eurobank που έχω δουλεύουν κανονικά, οι φώτο με ένα καλό επίπεδο φωτισμού αν υπάρχει είναι πραγματικά εξαιρετικές ειδικά η ανάλυση τους σε κοντινές φώτο (έως δύο μέτρα περίπου) πλησιάζει επίπεδα DSLR χωρίς να υπερβάλω, μειονέκτημα σε κάποιες περιπτώσεις ο χρωματισμός των φωτογραφιών μπορεί να ναι αρκετά διαφορετικός από την πραγματικότητα ΑΛΛΑ πειραματιστικα με ρυθμίσεις στο pro mode και ειδα τεράστια διαφορά στα χρώματα (όταν είχα θέμα το έκανα), αυτά τα ολίγα για την ώρα ας γράψουν και άλλοι εντυπώσεις που το έχουν πιο πολύ καιρό.
Υ. Γ. 5G εδώ Καλαμαριά που μένω δυστυχώς δεν έπιασα ακόμα, με 4g στο σπίτι έπιασα 72,3 download και 13,2 upload σε speedtest και cosmote καρτοκινητό.
Υ. Γ. 2 Τώρα που γράφω όπως το πήρα εγώ έχει 928€ από 968€ πιστεύω σύντομα θα πέσει κι άλλο.
Σαν heavy user εχω διαβάσει αρκετά αποθαρρυντικά σχόλια για τη μπαταρία του