Και σε μένα ισχύει πρέπει να πατήσουμε αναδυόμενα παράθυρα αν θέλουμε να βλέπουμε δύο εφαρμογές.
[Miui 12.5 - 21.4.7/8] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 26 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλημέρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς να περάσω την fastboot rom σε mi 11
Έχω ξεκλειδώσει την συσκευή..
Με το flash tool μου βγάζει error.
Βήμα βήμα τι κάνω ? -
Συμπατριώτη μου , δεν κάνεις σωστές δουλειές , πάντα ανεβάζουμε ότι μπορεί να βοηθήσει τους συμφορουμίτες μου να μου βρουν λύση , όπως εδώ το error που μας πετάει το Mi flash , δοκίμασε και το τελευταίο mi flash.
MiFlash20210226 -
@makis1024 εννοεί τη xtrv fastboot για το mi11...
Όχι official fastboot...
Και έχει γράψει σε περισσότερα νήματα.
Θα βγάλει άκρη... -
@amavroudis κατάλαβα τι εννοεί , ότι fastboot και να θέλει να περάσει custom ή official, ένας είναι ο τρόπος mi flash. Απλά εδώ επειδή δεν υπάρχει twrp έτοιμο , θα πάει αναγκαστικά με fastboot XTRV tgz και Mi flash.
-
@manpit
Θα έχεις ενεργοποιήσει το usb debug ( αποσφαλμάτωση usb ) από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές ..
Θα κάνεις extract το ζιπ της XTRV fastboot rom και μετά θα συνδέσεις το τηλέφωνο σε fastboot mode και θα τρέξεις το ανάλογο bat , αν έχεις windows θα τρέξεις το αρχείο για τα windows , για πρώτη φορά τρέχεις αυτό με το format data ..
Αφού πατήσεις διπλό κλικ στο bat αρχείο θα ανοίξει ένα παράθυρο cmd , θα πατήσεις απλώς το y και μετά το enter και θα περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία , θα πάρει κανά δεκάλεπτο να ανοίξει η συσκευή .. -
Τα έκανα όλα αυτά που μου λες gkalen είδα και το σχετικό video ...με πετάει πάλι σε fastboot mode ..γιατί ???
-
@manpit
Δοκίμασε τη ρομ από EU να δούμε τι θα κάνει .. δεν έχουμε ακόμα συσκευή και δεν έχουμε δοκιμάσει κάποια fastboot ακόμα δυστυχώς .. -
Εγώ αν πάω από Android 11 (beta weekly) σε official stable μέσω fastboot που όμως είναι Android 10 θα έχω πρόβλημα?
Από poco x3 pro με Tapatalk -
Ο/H markito έγραψε:
Εγώ αν πάω από Android 11 (beta weekly) σε official stable μέσω fastboot που όμως είναι Android 10 θα έχω πρόβλημα?
Από poco x3 pro με Tapatalk
Από poco x3 pro με Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα