Διαφήμιση

Poco x3 NFC Δεν ακούγονται ήχοι κ ειδοποιήσεις με ακουστικα

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Poco x3 NFC Δεν ακούγονται ήχοι κ ειδοποιήσεις με ακουστικα

Αγόρασα πριν λίγο το POCO X3 NFC όμως όταν το χρησιμοποιώ με τ ακουστικά, όχι ασύρματα με καλώδιο, δεν ακούγονται ούτε ειδοποιήσεις από email, messenger, sms ούτε κλήσεις από Viber. Ακούγονται μόνο οι κανονικές κλήσεις κ οι κλήσεις μέσω messenger. Έχω ενεργοποιήσει όλες τις ειδοποιήσεις με ήχο αλλά κ πάλι δεν ακούγεται τίποτα εξωτερικά. Όταν φοράω τ ακουστικά ακούω τα πάντα.
      Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Επισης απαίσια η εφαρμογή για τις επαφές όπως η σελίδα του gmail χωρίς καμία δυνατότητα παραμετροποίησης. Αν θες κιόλας ν αλλάξεις ήχο κλήσης σε κάθε επαφή σου είναι μαρτύριο σε πετάει στο φάκελο μουσική όπου μπορεί να έχεις 200 τραγούδια, δεν έχει αναζήτησή κ ψάχνεις με τις ώρες κ αφού το βρεις δεν ξέρεις καν αν μπήκε διότι δεν φαίνεται από πουθενά.

Το να μεταφέρεις τα δεδομένα σου από το ένα κινητό στο άλλο ήταν μαρτύριο σωστό βασανιστήριο. Καμία εφαρμογή της προκοπής ακόμη και το share me έκανε 40 ώρες κ σε κάθε ενέργεια πχ διαφορετικό άλμπουμ φωτό διέκοπτε κ πέταγε διαφημίσεις. Βαρέθηκα κ βλαστήμησα την ώρα κ την στιγμή που το αγόρασα.
      Πάντως αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τους ήχους να ακούγονται εξωτερικά με τ ακουστικά ευχαριστώ πολύ

ΥΓ τι είναι όλα αυτά που διάβασα με ξεκλείδωμα άλλη rom κλπ;
    • Σαν συσκευή θα σε αποζημιώσει για όσα τράβηξες στο στήσιμο και με το παραπάνω στην πορεία ;)

Δυστυχώς τα περάσαμε σχεδόν όλοι, η αλλαγή από εφαρμογές της xiaomi σε αυτές της google είναι μεγάλος μπελάς στην μεταφορά δεδομένων καθώς είναι τελείως διαφορετικές εφαρμογές :(

Με ξεκλείδωμα bootloader μπορείς να βάλεις κάποια custom rom, είτε με MIUI είτε με stock android (AOSP, RR, Havoc κτλ) οι οποίες δεν έχουν τις εφαρμογές της google...
    • Καλα ολα αυτα κ το ελπιζω να το χαρω γιατι προς το παρον θελω να το ξεφορτωθω. Ανεβαζω φωτο με τα χαρακτηριστικα του. Αν καποιος ξερει θα εκτιμουσα μια απαντηση. Ακουγονται οι ηχοι κλησης κ ειδοποιησεων στο viber εξωτερικα οταν καποιος χρησιμοποιει τα ακουστικα; Ακουγονται οι ηχοι απο email, sms, ειδοποιησεις, συμβαντα κλπ κ ειδοποιησεις απο το messenger οταν φορας τα ακουστικα, εξωτερικα το τονιζω οχι μεσα απο τ ακουστικα. Ακουγεται εξωτερικα μια χαρα η κληση στο messenger κκατα τη χρηση με ακουστικα εξωτερικα ομως οπως και η κανονικη κληση. Θα μου προσφερει κατι διαφορετικο το ξεκλειδωμα; Η εγγυηση θα ισχυει;

Ευχαριστω πολυ
      Images
      • 180269281_903737527135356_4653618569161200461_n.jpg

39,09 kB, 405×900, viewed 177 times
    • Διαφήμιση
    • Με bluetooth που έχω χρησιμοποιήσει, οι ήχοι πάνε στο bluetooth...

Το ξεκλείδωμα δεν κάνει κακό αλλά εάν δεν είσαι χρήστης που σκαλίζει δεν θα κερδίσεις και πολλά (τουλάχιστον τώρα)...
      Από την άλλη σε περίπτωση κολλήματος του λειτουργικού, μπορείς να το επαναφέρεις χωρίς να τρέχεις στο service...
    • Ο/H stavi έγραψε:

Στο Samsung S7 που είχα αν και ήταν συνδεδεμένα τ ακουστικά ακούγονταν όλα εξωτερικά. Emails, ειδοποιήσεις, κλήσεις, συμβάντα κλπ
      Είναι αλλαγή που έχει κάνει η Google στο android 9. Εξαρτάται από τον κατασκευαστή αν θα το κρατήσει ή αν θα το"φτιάξει". Η Samsung πχ έχει ρύθμιση σε μερικές συσκευές και εφαρμογή (SoundAssistant νομίζω) μέσω της οποίας το ενεργοποιείς.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ttlog έγραψε:

Ο/H stavi έγραψε:

Στο Samsung S7 που είχα αν και ήταν συνδεδεμένα τ ακουστικά ακούγονταν όλα εξωτερικά. Emails, ειδοποιήσεις, κλήσεις, συμβάντα κλπ
      Είναι αλλαγή που έχει κάνει η Google στο android 9. Εξαρτάται από τον κατασκευαστή αν θα το κρατήσει ή αν θα το"φτιάξει". Η Samsung πχ έχει ρύθμιση σε μερικές συσκευές και εφαρμογή (SoundAssistant νομίζω) μέσω της οποίας το ενεργοποιείς.
      Σ ευχαριστω πολυ. Ξερεις πώς μπορω να το κανω και στο Xiaomi?
    • Ο/H stavi έγραψε:

Ο/H ttlog έγραψε:

Ο/H stavi έγραψε:

Σ ευχαριστω πολυ. Ξερεις πώς μπορω να το κανω και στο Xiaomi?
      Αν δεν το φτιάξει η Xiaomi, δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Νομίζω ότι το lineage δεν το κάνει αυτό. Εγώ μέχρι να το διορθώσει η Samsung χρησιμοποιούσα το tasker και οπότε ερχόταν ειδοποίηση, την έπαιρνε και έφτιαχνε μια καινούργια με ήχο που ήταν στο κανάλι media (που ακούγεται και από τα ακουστικά και από το ηχείο ταυτόχρονα).

• Poco x3 NFC Δεν ακούγονται ήχοι κ ειδοποιήσεις με ακουστικα

Γνωρίζεις το tasker? Με αυτή την εφαρμογή, μπορείς να αυτοματοποίησεις το android, αλλά πρέπει να γράψεις tasks που θα εκτελούνται όταν συμβαίνει κάτι. Αν πχ έρθει ειδοποίηση, να την παίρνει, να τη διαβάζει και μετά να φτιάχνει μια καινούργια με άλλα χαρακτηριστικά ώστε ο ήχος της καινούργιας να ακούγεται. Είναι λίγο μανουρα

• Διαφήμιση