Καλημέρα. Χτες παρέλαβα από Banggood το Redmibook 16, αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με την εγκατάσταση αγγλικών windows ( έχει κινέζικα εργοστασιακά το laptop). Προσπαθώ να μπω στο BIOS αλλά μου ζητάει κωδικό, τον οποίο δεν γνωρίζω και προφανώς δεν έβαλα. Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί.
Redmibook 16 Πρόβλημα με το BIOS
-
-
-
Ευχαριστώ πολύ! Δεν βοήθησε άμεσα, άλλα αν δεν μου το έστελνες πιθανόν δεν θα έβρισκα τη λύση. Την παραθέτω για όποιον αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. Αυτό που έκανα ουσιαστικά ήταν να εγκαταστήσω τα windows μέσω των settings. Το κωδικό των BIOS δεν μπόρεσα να τον αφαιρέσω αλλά εφόσον έχω ελληνικά windows δεν με ενδιαφέρει. Χρησιμοποιήστε google lens αν τα windows είναι στα κινέζικα. Συνδέστε στο λάπτοπ ενα flashακι με τα windows που θέλετε. Στα settings επιλέξτε update and security→recovery→advanced startup→restart now→use a device→EFI USB device. Και από κει και πέρα συνεχίζετε κανονικά την εγκατάσταση των windows.
-
Μπράβο σου που βρήκες λύση στο πρόβλημα...
-
Μίλα και με το κατάστημα αγοράς μήπως έχουν κάποια λύση για τον κωδικό του bios και φυσικά καλοδούλευτο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες