Διαφήμιση

poco x3 pro πρώτες εντυπωσεις

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• poco x3 pro πρώτες εντυπωσεις

Ο/H kos25k έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Αναβαθμίσεις ασφαλείας θα παίρνει, αλλά Android 14 (Miui 15) όχι.

Από προχθές που πήρε ένα update η εργοστασιακή εφαρμογή των θεμάτων, βγάζει ανά λίγα λεπτά στο κινητό, μήνυμα σφάλματος και διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής (δείτε την φώτο).

Έχει κι άλλος παρόμοιο πρόβλημα με την εφαρμογή των θεμάτων στο κινητό;

Poco X3 Pro via Tapatalk
      Τι update πήρε; Security patches μήπως;
      Αναβάθμιση στην εφαρμογή "Θέματα" ήταν.

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αν έχει προκύψει κάποια προβληματική αναβάθμιση μπορείς να την διαγράψεις από τις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Θέματα > Διαγραφή ενημέρωσης
      Ήταν προβληματική η αναβάθμιση, τις έκανα όλες απεγκατάσταση, επέστρεψε στην 2.2.2.6 και πήρε μόνο ένα update τώρα, στην έκδοση 2.2.3.13.

Έκτοτε, δεν βγαίνει ξανά αυτό το μήνυμα, οπότε έφτιαξε το πρόβλημα.

Υ.Γ: Το προηγούμενο update που έβγαζε το πρόβλημα, ήταν σε έκδοση μεγαλύτερη από την 2.2.3.13, δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό αλλά σίγουρα μεγαλύτερος ήταν.

Poco X3 Pro via Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Ο/H topmar έγραψε:

Αναβάθμιση στην εφαρμογή "Θέματα" ήταν.
      Τέλος καλό - όλα καλά λοιπόν... :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)

Καλησπέρα, να ρωτήσω τους κατόχους του κινητού, αξίζει η μετάβαση από το X3 Pro (6/128) στο Poco X5 Pro 5G (8/256);

Με ενδιαφέρει περισσότερο η κάμερα, η διάρκεια μπαταρίας και η οθόνη θέασης (θέλω Amoled).

Poco X3 Pro via Tapatalk
    • Διαφήμιση

Καλημέρα, εμφανίζεται μερικές φορές πρόβλημα κατά την διάρκεια των κλήσεων στο κινητό, όπου κόβει τη σύνδεση στο ίντερνετ (χάνεται και η ένδειξη VoLTE και η ένδειξη 4G+ στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης).

Άλλος με παρόμοιο πρόβλημα; Το παράξενο είναι ότι δεν το κάνει πάντα αυτό.

Poco X3 Pro via Tapatalk
    • Πήγαινε στο DIALER πληκτρολογισε αυτό
      * # * # 86583 # * # * μετά μπαίνεις ρυθμίσεις sim θα σου ανοίξει η ρύθμιση volte, γιατί δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις, την κλικαρεις χειροκίνητα μονιμα ανοιχτή, και εισαι έτοιμος να κάνεις κλήσεις κλπ, χωρίς να χάνονται τα εικονίδια!
    • Καλημερα
      μετα το προβλημα που εχει δημιουργηθεί με το πορτοφολι ηρθε η ωρα να το "σκαλισω" ξανα...
      POCO X3 PRO XTRV V12.5.5.0 ποια πρεπει να πτου περασω ...
      Ευχαριστω

Ο/H rallye έγραψε:

Πήγαινε στο DIALER πληκτρολογισε αυτό
      * # * # 86583 # * # * μετά μπαίνεις ρυθμίσεις sim θα σου ανοίξει η ρύθμιση volte, γιατί δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις, την κλικαρεις χειροκίνητα μονιμα ανοιχτή, και εισαι έτοιμος να κάνεις κλήσεις κλπ, χωρίς να χάνονται τα εικονίδια!
      Αυτό το έχω εδώ και 2 χρόνια ήδη ενεργοποιημένο, δεν ζητώ αυτό, γιατί σποραδικά κόβει την σύνδεση ίντερνετ παρόλο που είναι ενεργοποιημένο το VoLTE, αυτό λέω.

Poco X3 Pro via Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Η sim είναι απο τις πράσινες ή τις λευκές; Την έχεις αλλάξει πρόσφατα; κάνε δοκιμές και με το volte κλειστό.
    • Ο/H topmar έγραψε:

Ο/H rallye έγραψε:

Πήγαινε στο DIALER πληκτρολογισε αυτό
      Αυτό το έχω εδώ και 2 χρόνια ήδη ενεργοποιημένο, δεν ζητώ αυτό, γιατί σποραδικά κόβει την σύνδεση ίντερνετ παρόλο που είναι ενεργοποιημένο το VoLTE, αυτό λέω.
      Poco X3 Pro via Tapatalk
      Στο δικό μου επειδή το έχω δοκιμάσει με volte ανοιχτό και κάνω κλήσεις δουλεύει κανονικά χωρίς να χάνονται τα εικονίδια,όταν απενεργοποιήσω το volte και κάνω κλήση χάνονται τα εικονίδια ,οπότε κάτι άλλο παίζει με το δικό σου ψαχτο καλύτερα!
    • Καλησπερα
      εχω το poco x3 pro με android 13tkq 1.221013.002 και miui .gr 14.0.3.0.TJUMIXM ποια rom πρεπει να περασω για να δουλευει το wallet ...ειναι απαραιτητο για την δουλεια μου.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπέρα, εντελώς ξαφνικά το τηλέφωνο φίλου μου εχθές το βράδυ έπεσε σε bootloop και είναι νεκρό.

Κούμπωμα σε φορτιστή, νεκρό.

Δοκιμή με power+Vol up ή power+Vol down, ή power+Vol up+down, τίποτα.

Μένει να το κουμπώσω σε ΗΥ μπας και το δει.

Τι άλλο κάνουμε ρε παιδιά;

Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H topmar έγραψε:

Τι άλλο κάνουμε ρε παιδιά;
      Πρέπει να αποφορτίσει εντελώς η μπαταρία για να συνέλθει και μετά σε αργή φόρτιση για να μπορέσει να κάνει Boot.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)