Αυτή την στιγμή έχω το mi 9 αγορασμενο πριν 27 μηνες απο bangood και ειμαι ευχαριστημενος και σαν κινητο που αντικεταστησα της εργασιας(mi note 10 lite) εχω το mi 11lite 5g λιγο καλυτερο απο το mi 9 στο επεξεργαστη και στη φωτο αλλα χειροτερο στο βιντεο.Κανένα από αυτά τα 2 δεν τα εχω πειραξει παλιοτερα ειχα αγορασει το mi 4c και το mi note 3 01/18 το οποίο το έχει ακόμα η μητερα μου και λειτουργει αψογα με την xiaomi rom. Για αυτό σκέφτομαι το mi 11 pro λογω της πολυ καλης κάμερας και του επεξεργαστη σίγουρα θα το κρατήσω 2+ χρόνια και θα παει στην υπόλοιπη οικογενεια. Μεχρι στιγμης δεν εχω πουλησει κανενα xiaomi ολα εχουν γινει ανακυκλωση στην οικογενεια. Θα τα σταθμίσω και ισως περιμένω να βγει το mi 12.
Xiaomi Mi 11 PRO - Ο Βασιλιάς του Android (Ένα τηλέφωνο που έχει τα πάντα εκτός από μια παγκόσμια κυκλοφορία)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Άντε και με το Android 12 στην συσκευή μας, χωρίς να μπορεί κανείς να εντοπίσει τις διαφορές με το 11...
Η συσκευή θα αλλάξει εντελώς (τώρα αρχίζει να φαίνεται λιγάκι αναχρονιστική μπροστά στα νέα iphone 13 pro max και google pixel 6 pro) όταν θα φορέσει το MIUI 13.
Ελπίζω σύντομα να συμβεί αυτό γιατί αλλιώς έχετε γεια βρυσούλες....(προπαραγγελία Google pixel 6 pro) -
Το miui 13 τέλος του έτους θα είναι έτοιμο....όσο για το Α12 που έβαλα στο δικό μου venus δεν μπορώ να πω ότι έχει διαφορά... επειδή είναι η πρώτη επίσημη πρώτη ρομ...άρα υπομονή για να στρώση....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Γειά χαρά.
Μία ερώτηση....
Υπαρχή κρυφός χωρος που αποθηκεύεις φώτο βίντεο με κωδικό?
Βλέπω το δεύτερος χωρος αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω από τον ένα χώρο στον άλλον φώτο η βίντεο....?
Καμία ιδέα..? -
Ο ένας χώρος λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα από τον άλλον, και είναι σα να έχεις δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές.
Ένας τρόπος είναι να μεταφέρεις προσωρινά τα αρχεία που θέλεις από τον έναν χώρο στο PC σου, και από εκεί να τα βάλεις στον δεύτερο χώρο που έχεις δημιουργήσει μόλις συνδεθείς στον δεύτερο χώρο με το PIN που έχεις ορίσει. -
Γεια σας φίλοι εδώ και 4 ημέρες είμαι και εγώ ευτυχές κάτοχος Mi 11 pro σε αναμονή το ξεκλείδωμα του bootloader για την εγκατάσταση της XTRV μας!
Πρώτες εντυπώσεις:
Εμφανές το πολύ υψηλό επίπεδο της συσκευής, και πρώτη φορά πιάνω premium Xiaomi που η μπαταρία κρατά 2 ημέρες...
Έχω να δω official rom με τόσα πολλά Κινέζικα app κλπαπό το 2013 που είχα πάρει το Mi2s από Κίνα
Xiaomi 13 -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Γεια σας φίλοι εδώ και 4 ημέρες είμαι και εγώ ευτυχές κάτοχος Mi 11 pro σε αναμονή το ξεκλείδωμα του bootloader για την εγκατάσταση της XTRV μας!
Πρώτες εντυπώσεις:
Εμφανές το πολύ υψηλό επίπεδο της συσκευής, και πρώτη φορά πιάνω premium Xiaomi που η μπαταρία κρατά 2 ημέρες...
Έχω να δω official rom με τόσα πολλά Κινέζικα app κλπαπό το 2013 που είχα πάρει το Mi2s από Κίνα
Mi 11 pro -
Ναι την δουλεύω κανονικά το NFC δουλευει έχω κατεβάσει και Gpay και είδη το χρησιμοποιώ ακόμα και οι Χάρτες με Android Auto δουλεύει στο Toyota μου, γενικά δεν έχω σε κάτι πρόβλημα τις περισσότερες Κινεζο - εφαρμογές τις απεγκατεστησα, αλλά το Σαββατοκύριακο ξεκλειδώνω και περνάω XTRV όπως και να έχει!!!Xiaomi 13
-
Ο/H Skyros7 έγραψε:
Γειά χαρά.
Μία ερώτηση....
Υπαρχή κρυφός χωρος που αποθηκεύεις φώτο βίντεο με κωδικό?
Βλέπω το δεύτερος χωρος αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω από τον ένα χώρο στον άλλον φώτο η βίντεο....?
Καμία ιδέα..?
Ηλίας -
Έχουμε εξελίξεις....
-
Έφυγε το mi10 pro κ έκανα παραγγελία το mi11 pro 8/256. Λογικά θα έρθει με τον νέο χρόνο!!!
Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος !!Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες