Δεν πα να βγάλουν και 13
Το 11 pro είναι ο βασιλιάς .....
Αν δεν το πιστεύεις, δες το και εσύ εδώ....
Το 11 pro είναι ο βασιλιάς .....
Αν δεν το πιστεύεις, δες το και εσύ εδώ....
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούθα συμφωνήσω και εγώ κάτσε να δούμε πόσο θα φτάσει το απλό 12 στην Ελλάδα, κατάντησε Samsung η αγαπητή Xiaomi...Ο/H Dikemon έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει σημασία για σας αλλά....ο βασιλιάς (και της τσέπης?) είναι ακόμη εδώ αναμεσά μας!
Με το καλό να παραλάβεις και να σου κάνει ποδαρικό για το 2022.Ο/H chrisnik έγραψε:
Ερχεται κ το δικο μου σε πρασινακι Δεθτερα Τριτη!!!
Το έχει ο γιος μου scarbodyman για την κοινότητα το παρήγγειλα με global τώρα πρόσφατα μες τον μήνα εννοώ είχε πάει αναβάθμιση απλά σούπερ χωρίς μέχρι στιγμής μουρμούρα από τον γιο που με το παραμικρό .....μου έκανε αυτό...μου έκανε το άλλο ....με το καλό και θα το ευχαριστηθείς είναι σίγουρο..Ο/H chrisnik έγραψε:
Εσεις που το εχετε ειστε ευχαριστημένοι? Απο ρομ τι εχετε? Φωτο?
Το πήρα με global στην σελίδα 5 μήνυμα 50 έχω ανεβάσει τα σχετικά με το τηλέφωνο φαίνεται η global rom πολύ καλό τηλέφωνο άλλο επίπεδο αν γυρίσω σπίτι θα δω κάτι καλό από φωτό να σου στείλω..!!Ο/H chrisnik έγραψε:
Εσεις που το εχετε ειστε ευχαριστημένοι? Απο ρομ τι εχετε? Φωτο?
Δουλεύει κανονικά το NFC το δουλεύω όχι δεν τσεκαρα για ξεκλειδωμα αλλά αν κρίνω από την αναβάθμιση που πήρε λογικά είναι κλειδωμένο αλλιώς νομίζω τα ξεκλείδωσα χάνουν την OTA αναβάθμιση.........άρα κλειδωμένο.................. θα το τσεκαρω κάποια στιγμή έτσι εγκυκλοπαιδικα....πάντως είναι σούπερ .......θήκη έχω μια nilkin με συρόμενο κάλυμμα που καλύπτει της κάμερες απλά αντί για την κλασική σιλικόνης...Ο/H chrisnik έγραψε:
Σας ευχαριστω πολυ!!! Ηλπιζα μήπως το εχω πιο πριν αλλα με τις γιορτες κλασσικα...
Με φτιαξατε!! @scarbodyman λογικα σου ηρθε ξεκλειδωτο με την global. Εχεις τσεκαρει αν σου δουλευει nfc? Εγω μαλλον θα το κρατησω με την κινεζικη ρομ για να δουλεύουν αυτα. Ειδικα nfc δεν το αλλαζω με τπτ...
Κατσε ρε συ...Δεν εχει βγει global το κινητο...Την ρομ του Μi 11 ultra βαζουν. Με ξεκλειδωμα δεν χανεις ΟΤΑ. Σου ερχονται κανονικοτατα. Θες να κανεις ενα τσεκ αν ειναι ξεκλειδωτο? Οταν κανεις επανεκκίνηση μηπως εμφανιζει ενα λουκετακι ξεκλειδωτο? Αν με ξεκλειδωτο δουλευει το nfc εφυγα για ξεκλειδωμα!!!!Ο/H em56464 έγραψε:
Δουλεύει κανονικά το NFC το δουλεύω όχι δεν τσεκαρα για ξεκλειδωμα αλλά αν κρίνω από την αναβάθμιση που πήρε λογικά είναι κλειδωμένο αλλιώς νομίζω τα ξεκλείδωσα χάνουν την OTA αναβάθμιση.........άρα κλειδωμένο.................. θα το τσεκαρω κάποια στιγμή έτσι εγκυκλοπαιδικα....πάντως είναι σούπερ .......θήκη έχω μια nilkin με συρόμενο κάλυμμα που καλύπτει της κάμερες απλά αντί για την κλασική σιλικόνης...Ο/H chrisnik έγραψε:
Σας ευχαριστω πολυ!!! Ηλπιζα μήπως το εχω πιο πριν αλλα με τις γιορτες κλασσικα...
Με φτιαξατε!! @scarbodyman λογικα σου ηρθε ξεκλειδωτο με την global. Εχεις τσεκαρει αν σου δουλευει nfc? Εγω μαλλον θα το κρατησω με την κινεζικη ρομ για να δουλεύουν αυτα. Ειδικα nfc δεν το αλλαζω με τπτ...
Ρωτα τον κ για το nfc...Μονο αυτο βασικα ειναι ο παραγοντας να μην ξεκλειδωσω. Πληρωνω παντου με κινητο...Απλα να μην κανω την διαδικασια τσαμπα.Ο/H em56464 έγραψε:
Θα δω μόλις έρθει ο γιος σπίτι θα δω σαν αρχή για το λουκετακι που λες.......το δείχνει και το lavender που ξεκλείδωσα εχθές..