Παρέλαβα χθες το εργαλείο. Πρώτες εντυπώσεις: δεν ήξερα ότι βάζοντας το πληκτρολόγιο της google κατευθείαν έχεις και άλλες γλώσες στην πληκτρολόγηση εκτός από κινέζικα και αγγλικά, αυτό το κάνει πλήρως λειτουργικό για την Ελλάδα. Αίτηση για ξεκλείδωμα και αναμονή 1 εβδομάδα. Τώρα στην κάμερα (έχω ήδη το απλό mi 11) τράβηξα κάποιες φωτό το βράδυ είναι αρκετά καλυτερο το 11 pro. Το απόγευμα που τράβηξα φωτογραφίες δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορές μεταξύ των 2 κινητών μάλιστα ίσως επειδή η βασική φώτο είναι στα 27mp ίσως έχεις περισσότερες λεπτομέρειες αλλά αυτό θα το διαπιστώσω το σκ. Στο βίντεο είναι 1 κλάση καλύτερο στα 4κ 60fps πιο σταθερό και καλύτερη ευκρίνεια βασικά για αυτό το πήρα το κινητό. Στο 5g και 4g βλέπω δεν κάνει carrier aggregaration τις μπάντες και έτσι βλέπω μικρότερες ταχύτητες αυτό δεν το περίμενα και με απογοήτευσε.
Xiaomi Mi 11 PRO - Ο Βασιλιάς του Android (Ένα τηλέφωνο που έχει τα πάντα εκτός από μια παγκόσμια κυκλοφορία)
-
-
Ξεκλειδώθηκε χθες το απόγευμα περάστηκε η xiaomi eu stable αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως πρώτη φορά μετά το mi note 10 lite με 2 sim καρτες με τα δεδομένα και wifi απενεργοποιημενα το βραδυ έπεσε μόλις 2% σε 8 ώρες η μπαταρία. Κατά άλλα το κινητό δεν έχει σχέση με το απλό Mi 11 όλα κυλάνε πιο ομαλά το κινητό δεν ζεστένεται βαζοντας το στην βαση στο τζαμι του αυτοκινητου με δεδομενα gps χαρτες και μουσικη να παίζει, η οθόνη του αρκετά πιο φωτεινή από το απλό μοντέλο. Ωραίες φωτογραφίες το βίντεο έχει ωραία χρώματα και πολύ καλή σταθεροποίηση καλύτερο βεβαι από το απλό, βέβαια περίμενα να έχει λίγο πιο μεγάλη ευκρίνεια αλλά εντάξει μην τα θέλω όλα. Πιστεύω μέχρι να βγει το 13 pro δεν υπάρχει κάτι άλλο να το ανταγωνιστεί στη τιμή του.
-
Μπράβο σου και να χαίρεσαι την συσκευή σου
-
Γειά χαρά.
Να ρωτήσω γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την ΈΚΔΟΣΗ Miui 13...?
Διαβάζω ότι τελείωσε η διανομή και ξεκινάει για τα υπόλοιπα κινητά.... -
-
-
Ο/H Skyros7 έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H Skyros7 έγραψε:
[procontra][/procontra]Ηλίας -
Έχει βγει η MIUI 13 στην official eea που έχεις και θα σου έρθει σύντομα...
Xiaomi 11T Pro – EEA Stable Version List – MIUI Download Xiaomi Official ROM -
Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη.
Μου ήρθε η 13 και μένα αλλά δεν κατεβενει με
Τίποτα....
Πήγε στ 2% κολλήσε μετά πήγε στο 4% κολλήσε
Μετά πήγε στο 26% και πάλι κολλήσε....
Έκανα επανεκκίνηση και πήγε στο 0 και κολλησε πάλι....
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε...!!! -
Double post
Miui 13 σε Xiaomi 11T Pro
Δε χρειάζεται να γράφεις τα ίδια σε πολλά νήματα...
Διέγραψε την ημιτελή από τη μνήμη και δοκίμασε εκ νέου.
Εναλλακτικά κατέβασε τη και πέρασε τη μόνο σου από την εφαρμογή αναβάθμισης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες