Εγκατάσταση εννοείς να το κάνω flash από ADB? Αν ναι το έχω κάνει πολλές φορές προσπαθώντας να το κάνω boot. Το flash πάντως γίνεται με επιτυχία, σύμφωνα με το ADB.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κατάφερα να κάνω boot το TWRP. Το λάθος μου ήταν ότι όταν έκανα fastboot reboot πατούσα και το power button μαζί. Αλλά τώρα προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα ενώ έκανα flash το zip του Magisk (βέβαια βγαίνει εκτός θέματος). Αρχικά έκανα format data (από το TWRP) για να βγει το encryption και μετά reboot recovery. Τέλος έκανα flash το zip από την SD κάρτα όπου το είχα αποθηκευμένο και μετά reboot system. Όταν όμως κατέβασα το Magisk Manager δεν είχε γίνει root η συσκευή μου... Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω; Και μήπως θέλετε να μεταφερθεί σε κάποια άλλη συζήτηση επειδή βγαίνει εκτός θέματος του τίτλου;
αρα εισαι με την official rom.
οταν εχουμε official rom και θελουμε να εχουμε και twrp θα πρεπει οπωσδηποτε μετα την εγκατασταση του twrp να περασουμε στο καπακι μεσα απο αυτο το magisk. ειδαλλως στην επανεκκινηση γυρναει παλι στο official recovery.
οταν βαζουμε το Magisk μεσα απο το twrp αυτοματα μας περανει και το magisk manager στην rom.
μπορεις καταρχην να τσεκαρεις οτι μπηκε το Magisk με το να προσπαθησεις να μπεις στο twrp (επανεκκινηση μεσα απο τη rom και κρατας το vol+). αν υπαρχει ακομα το twrp θα πει οτι εχει μπει και το Magisk. αν σε βαλει στο offcial recovery θα πει οτι δεν εχει μπει το Magisk.
αν ανεβαζεις και κανενα screenshot πχ απο το install του magisk, απο πληροφοριες της συσκευης σου, θα βοηθησεις περισσοτερο.
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
Αν δε βάλεις custom rom ή δε κάνεις root με το magisk σε γυρίζει σε stock recovery.
Αλλιώς θα μπαίνεις κάθε φορά έτσι σε twrp, αν το έχεις εγκαταστήσει σωστά...