Διαφήμιση

Mi 11 Ultra - Ελλαδιστάν

• Mi 11 Ultra - Ελλαδιστάν

Μήπως υπάρχει κάποιο estimate για το ποτε θα έρθει? Έχουμε από το μάρτιο την ανακοίνωση και είναι λίγο ξεφτίλα να το έχουν UK,ES,DE,FR και εμείς τελευταίοι βαλκάνιοι... Επίσης μήπως κάποιος ξέρει από που να το πάρω Γερμανία να τελειώνω?
    • RE: Mi 11 Ultra - Ελλαδιστάν

Ο/H StainPain έγραψε:

Μήπως υπάρχει κάποιο estimate για το ποτε θα έρθει? Έχουμε από το μάρτιο την ανακοίνωση και είναι λίγο ξεφτίλα να το έχουν UK,ES,DE,FR και εμείς τελευταίοι βαλκάνιοι... Επίσης μήπως κάποιος ξέρει από που να το πάρω Γερμανία να τελειώνω?
      Δεν ξέρω τι αγοραστικό κοινό θα έχει το mi ultra στην Ελλάδα για αυτό κανείς ακόμα και info quest αλλά και οι παραεισαγωγεις δεν μπαίνουν στον κόπο να το φέρουν .

Αυτό πιστεύω τουλάχιστον μπορεί να κάνω λάθος

Sent from my M2011K2G using Tapatalk
    • Ο/H tsine έγραψε:

Ο/H StainPain έγραψε:

Δεν ξέρω τι αγοραστικό κοινό θα έχει το mi ultra στην Ελλάδα για αυτό κανείς ακόμα και info quest αλλά και οι παραεισαγωγεις δεν μπαίνουν στον κόπο να το φέρουν .
      Αυτό πιστεύω τουλάχιστον μπορεί να κάνω λάθος

Sent from my M2011K2G using Tapatalk
      Δεν νομίζω να ειναι θεμα χαμηλού αγοραστικού κοινού. Στο εξωτερικό υπάρχουν λίγα, πανάκριβα και τα δίνουν μονο με σύμβολαια και οχι σκέτα. Προφανώς η ζήτηση υπάρχει και γενικα τα έχουν βαλει και Σκρουτζ, best price που σημαίνει ότι θα τα φέρουνε κάποια στιγμή, αλλα προφανώς θέλουν να κορεσουν την αγορά της Ευρώπης πρώτα, αφου το δώσανε για ψίχουλα Ασία... Μεγαλη πατατα να ανακοινώνεις τηλέφωνό που δεν υπαρχει μεσα στους 3 επόμενους μήνες...

Η επίσημη σελίδα στο FB μου απάντησε κατα λέξη : "Καλησπέρα σας Πολύ σύντομα θα μάθετε περισσότερα νέα!!! Λίγο υπομονή ακόμα "

Λογικά ελπίζω υπάρχουν πλανα για μέσα στον Ιούνιο, αλλα μάλλον θα το πάρω απέξω να τελειώνω...
    • Διαφήμιση