Δε σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις όταν το συνδέεις στον υπολογιστή με μενού;
Ας ξεκιναμε
-
-
Μου δίνει αλλά σε κάθε αλλαγή πού κάνω μόνο στην φωτογραφική αλλάζει και βλέπει το τηλέφωνο. Αν το αλλάξω σε αποθηκευτικό δεν το βλέπει. Τι κάνω λάθος; Τον θόρυβο ότι συνδέεται στον υπολογιστή τον ακούω αλλά τίποτα. Κατέβασα και mi pc suite έβαλε τους drivers αλλά πάλι τίποτα. Στο unlock tool συνδέθηκε κανονικά. Μου έβγαλε 168 ώρες. Αλλά αν δεν συνδεθεί στον υπολογιστή π ς θα βάλω την xtvr και το twrp.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δες στο device manager πως φαίνεται όταν το έχεις συνδέσει σαν αποθηκεύτηκε χώρο.
-
Καλησπέρα σας! Μετά το MI9 πέρασα κι εγώ στο Poco F3 και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος! έχω βάλει και την 12.5 από Xiaomi European Community και θέλω να μάθω πως μπορώ να βάλω την xtrv. Μπορώ και από TWRP?
-
-
Ρε παιδιά μου έσπασε τα νεύρα . Όλο σφάλμα πετάει.Περασα την τελευταία developer με format κανονικά. Τι λάθος έκανα;
Στάλθηκε από το M2012K11AC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά.
Στην προσπάθεια να αλλάξω ΡΟΜ και μετά από format data ,όταν πάω να κάνω advanced wipe δε μου εμφανίζει πια το /system...
Περασα τη CRDROID για δοκιμή αλλά δεν κάνει εγκατάσταση τα Gapps γιατί δεν έχει χώρο λέει(error code 70) -
@liquid
Πάρτο πάλι από την αρχή με ένα Flash μίας original Fastboot ROM για να στρώσουν τα Partitions της συσκευής.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0