XTRV POCO X3 NFC GUIDE INSTALL
-
-
Εγκατάσταση twrp. Όπως σου εγραψα.
Format data, επανεκκίνηση σε twrp, σύνδεση με υπολογιστή, πέρασμα της xtrv στη μνήμη του τηλεφώνου σου και εγκατάσταση.
Αυτά. -
-
XIAOMI PCOC X3 NFC GLOBAL RJGMIXM
MOTORAS 46 -
Ναι.
Με την ίδια διαδικασία...
Σε fastboot mode.
Με το αντίστοιχο fastboot rom File.
Μη κλειδώσεις το bootloader... -
ΟΚ οχι δε το κλειδωνω ενοειται.!!!!!!!!!!!!!!!!!XIAOMI PCOC X3 NFC GLOBAL RJGMIXM
MOTORAS 46 -
Να ρωτησο ξερεις αν την εχει βαλη καποιως δουλευη ενταξη η εχει καποιω προβλημα εσυ εχεις βαλη να υποθεσω σε δικο σου κινητω ηνε ολα κομπλε ηνε καλυτερη απο τη δικη του ρομ να υποθεσω γενικα????XIAOMI PCOC X3 NFC GLOBAL RJGMIXM
MOTORAS 46 -
ενω ολα πηγαν καλαστο σημειω που δινω την εντολη για να μπη το TWPR τοχω βαλη στο φακελο adb ston disko c ενοειται img αρχειω μο βγαζη error cannot load recovery img
καποια βοηθεια τη να κανω για λυση ουφ θα σκασω βρε φιλε
twrp_surya_POCOX3NFC_3.5.1.A10_30-03-2021_d-bl-l το αρχειο εινε ετσι μεσα στο φακελο μηπως πρεπει να αλλαξω να γραψω σκετο recovery ???XIAOMI PCOC X3 NFC GLOBAL RJGMIXM
MOTORAS 46 -
Δώσε την εντολή και απλά συρε το αρχείο twrp που έχεις μεσα στο παράθυρο εντολών και μετά πάτα enter...
-
OK μισο του αλλαξα ονομα σε twrp sketo entvmetajy moy dinh kai ena allο TWRP 3.4.0-0 By mahajant99
εγω εχω κατεβαση αφτω twrp_surya_POCOX3NFC_3.5.1.A10_30-03-2021_d-bl-l
θα αλλαξω να βαλω το πρωτο και βλεπω οποτε μετατην εντολη στο cmd θα τρεξη πως θα το συρω μεσα το twrp ???
otan dinv afth thn entolh lew na mhn pathsv enter amesvs svsta fastboot flash recovery recovery.img
και να βαλω με συρσιμω το twrp dipla se afth thn entolh pos tha to kano τωρα σεχασα
τιπωτα ερρορ παλι θα ξαναδοκιμασω να περασω ντραιβερσ adb fastboot τους ηχα περαση χωρις ναχω το κινητο επανο στο πσ
τη αλλω να φτεει βρε φιλε μου θα σκασωXIAOMI PCOC X3 NFC GLOBAL RJGMIXM
MOTORAS 46 -
Πριν πατήσεις enter φίλε μου το τραβάςεσα.
Η δώσε σωστά την εντολή.
Δε σου το βρίσκει. Δε το βλέπεις;;; -
μεχρι το σημειω που δινω την εντολη να εγκαταστηση το twrp ολα ηνε καλα και το τηλεφωνο αναγνωριζη κανωνηκα οταν φτανω να δωσω την εντολη να περαση το twrp μου βγαζη το ερρορ
μισο να ξαναβαλω ντραιβερς παλι να δοκιμασω να τος εγκαταστησω με το τηλεφων σε φαστμπουτ και ξαναμιλαω μακαρι να με βοηθησης βρε φιλε να βρω ακρη επανερχωμε κανω επανεκινηση στο πσXIAOMI PCOC X3 NFC GLOBAL RJGMIXM
MOTORAS 46
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες