Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Αν το φορτισεις κανα 2 φορες ακομα το δουλεψεις να δεις προβληματα ισως κ το ανοιξεις κλεισεις στρωσει
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καληπερα παιδια την αναβαθμιση πως την κανει παταω να κανει αναβαθμιση και μ λεει συνεχεια οτι all mirrors are curently offline!!!
-
Το έχεις επάνω;
Κατέβασε τη και ανάλογα με το το έχεις πέρασε τη σε fastboot ή μέσω twrp... -
Ειμαι εκτος θεματος ενω μιλαω με βιντεοκληση στο viber μεσω wifi οχι κοντα στο router αλλα η αποσταση ειναι μετρια μου κανει επανασυνδεση κ μενει στην προσπαθεια να συνδεθει το σημα ειναι φουλ θα ηθελα την γνωμη σας
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ, λίγο τα φώτα σας.
Οι εκδόσεις που φτιάχνει εδώ η ομάδα π.χ. η 13.0.3 για το F3, είναι η κινεζική αλλά προσαρμοσμένη για εμάς, με ελληνικά κλπ κλπ;;;;
Κι αν ναι, με fastboot που είναι τώρα ο διαθέσιμος τρόπος, μπορούμε να πάμε από την 12.5.7 στην 13.0.3 χωρίς να χάσουμε αρχεία κλπ; Χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να τα περνάμε όλα από την αρχή;
Ευχαριστώ πολύ και σόρρυ αν είναι χαζή η ερώτηση μου. -
Ο/H giorgiog13 έγραψε:
Οι εκδόσεις που φτιάχνει εδώ η ομάδα π.χ. η 13.0.3 για το F3, είναι η κινεζική αλλά προσαρμοσμένη για εμάς, με ελληνικά κλπ κλπ;;;;
Κι αν ναι, με fastboot που είναι τώρα ο διαθέσιμος τρόπος, μπορούμε να πάμε από την 12.5.7 στην 13.0.3 χωρίς να χάσουμε αρχεία κλπ; Χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να τα περνάμε όλα από την αρχή;
Όσο για το Flash της Fastboot ROM χωρίς Format και χάσιμο δεδομένων γίνεται ΜΟΝΟ εάν έχεις ήδη περάσει την κάποια από τις προηγούμενες εβδομαδιαίες Developer ROMS της κοινότητας (XTRV ROM).
Εάν η συσκευή σου έχει κάποια επίσημη ROM της Xiaomi, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να μην χάσεις τα αρχεία σου επειδή θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις τον Bootloader της συσκευής πρώτα, και μετά να κάνεις FLash την Ελληνική XTRV ROM με Format Data.
Αυτό σημαίνει πως θα χάσεις τα πάντα από την συσκευή σου και θα πρέπει όλα να τα περάσεις από την αρχή, όπως έκανες όταν αγόρασες την συσκευή σου και την άνοιξες για πρώτη φορά. -
-
Πέρασε κανείς την 13.0.3.0 stable? Εντυπώσεις?
Εμενα μου φαίνεται καλύτερη σε θεμα μπαταρίας και πιο "σβέλτη". Περάστηκε πάνω από την 12.5.18 χωρίς format data. Εχει ενα θεματάκι νομιζω με το night mode δεν μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογες το αγνοουν ή όχι αλλά φαντάζομαι θα φτιαχτεί και αυτό σε επόμενη.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
-
Την 13.0.3.0 πέρασα με fastboot (update, όχι clean all/format data) Πολύ ευχαριστημένος μέχρις ώρα. Τουλάχιστον ό,τι δουλεύω και χρειάζομαι δουλεύει τέλεια (εφαρμογές άθλησης, τράπεζες, πιστωτικές GooglePay, viber, cosmote apps, skype, netflix & media players, ειδοποιήσεις). Γρήγορη και ΠΟΛΥ καλή διαχείριση μπαταρίας. Καλύτερη από την stock (μαμά) 12.5.7.0 και την 12.5.18.0.
Ευχαριστώ παίδες για την δουλειάς σας.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Απο τον updater;
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk