Εκεί ήθελα να καταλήξω φίλος...
Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
-
Ο/H AgisP έγραψε:
Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω το xtrv που λετε εδω τι διαφορες εχει απο το Xiaomi.eu?
-
ευχαριστω. Οι ενημερωσεις γινονται μεσω κινητου? ή καθε καινουρια ενημερωση την περναω πρωτα απο το pc και μετα στο κινητο?
-
Ο/H AgisP έγραψε:
ευχαριστω. Οι ενημερωσεις γινονται μεσω κινητου? ή καθε καινουρια ενημερωση την περναω πρωτα απο το pc και μετα στο κινητο?
-
Καλησπέρα παιδιά! Χρησιμοποιώ gcam για να τραβάω βίντεο στα 4k 60fps . Όταν όμως τα βλέπω απο εκεί που παίζει κανονικά το βίντεο πάει ξαφνικά σαν slow motion για 1-2 δευτερόλεπτα σαν να κολλάει και μετά συνεχίζει. Δοκίμασα με vlc και δεν το κάνει απλά νιώθω σαν να μην είναι 60fps. Σε pc που δοκίμασα παίζουν κανονικά. Οπότε μάλλον φταίνε οι players. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό player που να μην έχει τέτοια θέματα;
-
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Χρησιμοποιώ gcam για να τραβάω βίντεο στα 4k 60fps . Όταν όμως τα βλέπω απο εκεί που παίζει κανονικά το βίντεο πάει ξαφνικά σαν slow motion για 1-2 δευτερόλεπτα σαν να κολλάει και μετά συνεχίζει. Δοκίμασα με vlc και δεν το κάνει απλά νιώθω σαν να μην είναι 60fps. Σε pc που δοκίμασα παίζουν κανονικά. Οπότε μάλλον φταίνε οι players. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό player που να μην έχει τέτοια θέματα;
- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
Την stock global
-
Ο/H cacau έγραψε:
Έχω μείνει σε 21.6.16 λόγω βαρεμάρας και όλα δουλεύουν καλά, τουλάχιστον ότι χρησιμοποιώ...
Σημαντική βελτίωση ότι κρατάει πλέον τις "κλειδωμένες" εφαρμογές (π.χ. DNS66), που στην 21.6.16 έκλειναν όταν "καθάριζες". Συνεχίζω να ΜΗΝ έχω προβλήματα με το proximity sensor, ενώ καμιά φορά αφού τελειώσω την κλήση, πρέπει να πατήσω μια-δυο φορές το κουμπί ενεργοποίησης για να κλείσω την γραμμή.
Η sandstone θήκη που σας είχα συστήσει από Κίνα, απεδείχθη χάλια ποιοτικά: "μάδησε" μέσα σε 1 μήνα - καμία σχέση με την οπτικά ίδια που έχω ακόμα στο mi note 3 μετά από ένα χρόνο+. Οπότε πήρα μια διάφανη Nilkin και ησύχασα. Αντιθέτως το ματ τζαμάκι έχει εξαιρετική αίσθηση, και το συνιστώ αν δεν σας ενοχλούν οι μικρογρατζουνιές που δημιουργούνται από την χρήση - είναι πάμφθηνα βέβαια πάρτε μερικά να έχετε.
Μετά από την τρίμηνη συμβίωση με το κινητό, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι ευχαριστημένος. Μηδενικό lag, καλός ήχος στην κλήση, άφθονος χώρος, εξαίρετη οθόνη, ισχυρό GPS, IR blaster + η υποστήριξη της κοινότητας + η γνώση ότι αν δεν το βαρεθείς ή δεν κλατάρει (φτου), θα εξακολουθείς να βρίσκεις custom roms με ενημερώσεις ασφαλείας μετά από 4-5 χρόνια και βάλε. Να ήταν και μισό πόντο πιο κοντό για να κλείνει η κολότσεπη σωστά..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Επιτέλους, να και μία ευχάριστη είδηση...
-
-
Ο/H spiros aligizakis έγραψε:
Καλησπέρα όσοι έχετε την xtrv την εβδομαδιαία, και έχετε cosmote το wificall δουλεύει σωστά; Με τρώει να την δοκιμάσω ξανα αλλά επειδή έχω κακό σημα στο σπίτι μου είναι χρήσιμο. Στην επαναφορά που έκανα στην εργοστασιακή η οποία είναι η euu δουλεύει μια χαρά.
Στάλθηκε από το M2012K11AC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk