ευχαριστω πολυ. η τελευαταια ελληνικη xtrv ειναι xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40_POCOF3_21.8.4_v12-11??Ο/H amavroudis έγραψε:
Με τον ίδιο λογαριασμό στο ίδιο τηλέφωνο (συσκευή), ναι θα ξεκλειδώσει αμέσως και θα κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων...
Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Με τον ίδιο λογαριασμό στο ίδιο τηλέφωνο (συσκευή), ναι θα ξεκλειδώσει αμέσως και θα κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων...
-
Αν είχες κάνει signh out το mi account με το οποίο ξεκλείδωσες αρχικά, ξεκινάει από την αρχή το μέτρημα...
-
Το αποσύνδεσες στο ενδιάμεσο;
Έβαλες το λογαριασμό σε άλλο τηλέφωνο; -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν είχες κάνει signh out το mi account με το οποίο ξεκλείδωσες αρχικά, ξεκινάει από την αρχή το μέτρημα...
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το αποσύνδεσες στο ενδιάμεσο;
Έβαλες το λογαριασμό σε άλλο τηλέφωνο;
πειτε μου πως μπορς να κανω μεταφορα δεδομενω απο ενα χιαομι σε ενα αλλο μπαμ μπαμ?? -
Παρανόηση...
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για μεταφορά δες στο τηλέφωνο το mishare.
Και κάνε συγχρονισμό στους λογαριασμούς σου google , Mi... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Παρανόηση...
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για μεταφορά δες στο τηλέφωνο το mishare.
Και κάνε συγχρονισμό στους λογαριασμούς σου google , Mi...
κατεβασα mi mover και κανω την μεταφορα.. για να δουμε..! -
Καλησπέρα σε όλους! Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια να βάλω στην άκρη το Mi6 μου που με εβγαλε σπαθι μεχρι τωρα και πηρα το εν λογο τηλεφωνο αλλα εχω θεμα με το messenger που και οι ειδοποιησεις οτι μου ηρθε μηνυμα δεν ερχονται πολλες φορες οταν ειναι κλειδωμενο και τα εικονιδια ειναι και τετραγωνα. Να περασω την ρομ εδω που εχουν τα παιδια οπως ειχα κανει και στο mi6?
-
να ρωτήσω, έχει καταφέρει κανείς να δει 5g με την wind? μου κάνει εντύπωση όμως ότι στο search γισ δίκτυα δεν βγάζει 5g σε κάνε δίκτυο (ούτε cosmote ούτε Vodafone) σε τεστ που έκανα πλατεία σύνταγματος
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk -
Σε cosmote έχω δει 5g Vodafone όχι ακόμη wind δεν έχω δοκιμάσει
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
να ρωτήσω, έχει καταφέρει κανείς να δει 5g με την wind? μου κάνει εντύπωση όμως ότι στο search γισ δίκτυα δεν βγάζει 5g σε κάνε δίκτυο (ούτε cosmote ούτε Vodafone) σε τεστ που έκανα πλατεία σύνταγματος
Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ξεκινάω να δοκιμάσω την miui Android 12 beta 21.10.12