Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Ο/H tsigpan έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H tsigpan έγραψε:
Την τελευταια ελληνική stable εβαλα με android 11. Το τελευταιο twrp ειναι το Καποιο απο αυτά και μπορω να το κανω update απο twrp;
Μηνυμα αναβαθμισης εννοεις για την ρομ. Αυτο το ξερω, για το twrp ρωταω μηπως πρεπει να περαστει καποιο πιο καινουργιο.
-
Δοκίμασα σήμερα να βάλω την τελευταία xtrv developer 21.12.8, αλλά όπως και η προηγούμενη έχει πρόβλημα. Ενώ τρέχει κανονικά η διαδικασία και μου δείχνει ΟΚ σε ολα τα στάδια, όταν κάνει επανεκκίνηση η συσκευή μπαίνει σε bootloop. Οπότε επαναφορά στην 21.11.25 και όλα καλά.
Το ερώτημα είναι αν υπάρχει θέμα με τις τελευταίες developer ή αν έχω εγώ κάποιο πρόβλημα. Κατάφερε κανείς να εγκαταστήσει επιτυχώς αυτήν ή της προηγούμενης εβδομάδας?"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Εμφανίστηκε unoficial twrp που δουλεύει σε android 12, τα σχόλια στο σχετικό telegram group είναι μάλλον θετικά παρότι δεν είναι 100% λειτουργική ακόμα..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
Ο/H cacau έγραψε:
Εμφανίστηκε unoficial twrp που δουλεύει σε android 12, τα σχόλια στο σχετικό telegram group είναι μάλλον θετικά παρότι δεν είναι 100% λειτουργική ακόμα...
Οι stable δεν είναι για twrp?"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
Ο/H cacau έγραψε:
Οι stable δεν είναι για twrp?
-
Ο/H johni41 έγραψε:
Καλημέρα! Είμαι με την τελευταία xtrv stable 12.5.18.
Παρατήρησα σήμερα ότι στο Netflix παίζει sd....
Έχει δει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Μέχρι πριν λίγο καιρό που είχα δει στο κινητό Netflix ήταν σε hd. Τώρα στα settings γράφει σαν μέγιστη ανάλυση το sd.
- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)