Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Poco F3

• Καλησπέρα στην ομάδα. Πήρα στη γυναίκα μου το poco x3 6/128 και δε μπορώ να βρω πως θα πηγαίνω απευθείας στην αρχική οθόνη χωρίς να κάνω sweep την οθόνη που βγάζει το κινητό. Πήγα στο developer options αλλά την επιλογή "μεταβείτε απευθείας στην αρχική οθόνη" δε σου δίνει τη δυνατότητα να την ενεργοποιήσεις. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό;
      Ευχαριστώ πολύ.
    • Ο/H CodeFox έγραψε:

Ο/H johni41 έγραψε:

Καλημέρα! Είμαι με την τελευταία xtrv stable 12.5.18.
      Παρατήρησα σήμερα ότι στο Netflix παίζει sd....
      Έχει δει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Μέχρι πριν λίγο καιρό που είχα δει στο κινητό Netflix ήταν σε hd. Τώρα στα settings γράφει σαν μέγιστη ανάλυση το sd.
      εχασες το L1 certificate , αυτό συνήθως είναι λάθος των developers από ότι έχω διαβάσει στο telegram. Ό μόνος τρόπος ειναι να πας πίσω σε stock MIUI μέσω fastboot για να το ξαναπάρεις,
      ευτυχώς δοκίμασα πριν λίγο να ξανά περάσω την εφαρμογή και τώρα παίζει πάλι σε fhd. Θα το κοιτάξω και αύριο να δω αν αλλάξει πάλι
    • Να ρωτήσω τι διαφορές έχει η XTRV από την XiaomiEU?
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
      ̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)
    • Διαφήμιση
    • σκεφτομαι για αγορα poco f3

καλησπερα ομαδα ειχα στο παρελθον διαφορα xiaomi οπως redmi note 3 kenzo mi8 και κατέληξα να εχω μεχρι σημερα εδω και τρια χρονια galaxy s9 plus απλος πλεον το τηλέφωνο αυτο εχει φαει τα ψωμιά του και σκεφτόμουν και λογού κόστους το poco f3 σαν επιλογή . τι προβλήματα μπορεί να συναντήσω στο Poco f3 τι bugs επισης εχω διαβάσει οτι η καμερα του ειναι μετρια ισχυει ? υπάρχει gcam βελτιώνεται αρκετά ή να περιμένω με την νεα χρονια τα καινουργια τηλεφωνα της xiaomi? εχετε ακουσει τιποτα για τα 3 χρονια υποστήριξης ενημερώσεων έκδοσης android 4 συνολικά χρονια εαν θα τα παρει η να περιμενω να πεσει η τιμη του 11t pro ?
      @papaflessas :)
    • Ο/H papaflessas έγραψε:

καλησπερα ομαδα ειχα στο παρελθον διαφορα xiaomi οπως redmi note 3 kenzo mi8 και κατέληξα να εχω μεχρι σημερα εδω και τρια χρονια galaxy s9 plus απλος πλεον το τηλέφωνο αυτο εχει φαει τα ψωμιά του και σκεφτόμουν και λογού κόστους το poco f3 σαν επιλογή . τι προβλήματα μπορεί να συναντήσω στο Poco f3 τι bugs επισης εχω διαβάσει οτι η καμερα του ειναι μετρια ισχυει ? υπάρχει gcam βελτιώνεται αρκετά ή να περιμένω με την νεα χρονια τα καινουργια τηλεφωνα της xiaomi? εχετε ακουσει τιποτα για τα 3 χρονια υποστήριξης ενημερώσεων έκδοσης android 4 συνολικά χρονια εαν θα τα παρει η να περιμενω να πεσει η τιμη του 11t pro ?
      review του τηλεφώνου απο εμένα μπορείς να βρεις εδω Poco F3 ( alioth ) Review όπου αναφέρω και τα θετικά και τα αρνητικά , οπου στα αρνητικά θα πρόσθετα την ζωή μπαταρίας διότι σε πολλούς τα τίναξε ήδη, εμένα προς το παρόν ειναι καλά
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
      ̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)
    • εχω αγανακτήσει με την οθόνη του Poco την νύχτα ειναι παντού πράσινη, θα δω αν μπορώ να το αντικαταστήσω ή να πάρω τουλάχιστον τα λεφτά πίσω
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
    • Ο/H CodeFox έγραψε:

Ο/H papaflessas έγραψε:

review του τηλεφώνου απο εμένα μπορείς να βρεις εδω Poco F3 ( alioth ) Review όπου αναφέρω και τα θετικά και τα αρνητικά , οπου στα αρνητικά θα πρόσθετα την ζωή μπαταρίας διότι σε πολλούς τα τίναξε ήδη, εμένα προς το παρόν ειναι καλά
      ευχαριστώ με κάλυψες πλήρως μαλλον δεν θα εινα η επομενη αγορα μου !!!
      @papaflessas :)
    • Διαφήμιση
    • Είτε με xiaomi.eu είτε με ελληνική XTRV δουλεύουν τα:
      1) VoLTE/VoWIFI σε Cosmote?
      2) NFC (payments) & Τράπεζες
      3) Εγγραφή κλήσεων?
      4) Νetflix σε FullHD ?
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • @tzifos ναι σε όλα :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Tέλεια, Noμίζω βρήκα τον αντικαταστάτη (το F3 8/256) του τωρινού και ταλαίπωρου PocoF1. Έκτος και αν παω στο X3 Pro (8/256) λόγου κόστους και FM Radiο + θύρα ακουστικών. Δεν παίζω παιχνίδια για να χρειάζομαι SD870. Βέβαια σε κανα 2/3μηνο θα έχουμε νέο Poco F4 (???) αλλά οι τιμές του θα είναι ψηλά στην αρχή τουλάχιστον.
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Έχει κανείς βάλει την 12.5.7 στο poco του; Κι αν ναι, αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τα dual apps και συγκεκριμένα το viber? Εμένα μετά την αναβάθμιση το 2ο viber έχει θέματα με τις φωτογραφίες, ούτε στέλνει ούτε δέχεται. Έχω δώσει όλα τα permissions, εχω κάνει επανεγκαταστάσεις, έχω κάνει τράμπα τα νουμερα στο 1ο και στο 2ο viber και παντα το 2ο εχει προβλημα. Το πρωτο ανεξαρτήτως αριθμου δουλευει κανονικα. Οσο ήμουν στην προηγουμενη rom δουλευαν και τα δυο ρολόι.

Καμια ιδεα;;;;
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα.. Χρόνια πολλά σε όλους μια ερώτηση έχω. Είχα φλασαρει πριν λίγο καιρό το f3 την xtrv 12.5.18 με twrp 3.5.1 nebrasy μετά από εκεί έχουν βγει νέα twrp όπως βλέπω.. Πρέπει να φλασάρω - περάσω άλλο twrp για επόμενες αναβαθμίσεις?