Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Οδηγίες για εγκατάσταση fastboot rom XTRV (& xiaomi.eu rom) μιαμιση σελίδα πίσω: Γενική συζήτηση για το Poco F3Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
-
-
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Ποτε θα παρουμε σε eea rom αναβαθμιση;
-
Καλησπέρα πριν λίγες μέρες πήρα και εγώ την συσκευή, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν κατεβάζω θέματα δεν μπορώ να τα περάσω δεν λειτουργεί ο σερβερ λέει
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Προσωρινό θα είναι...
Δοκίμασε άλλη στιγμή. -
καλησπερα παιδια μου εφυγε το κινητο μεσα απο την τσεπη και ημουν πανω στο μηχανακι διαληθηκε η οθονη εγινε θρυψαλα...η συσκευη δουλευει κανονικα ερχοντουσαν ειδοποιησεις αλλα δεν αναβει η οθονη ... Γνωριζεται απο που αξιζει να παρω οθονη να την αλλαξω? εχω ξανα αλλαξει οθονες οποτε μπορω να το κανω
-
Αν εχεις καποιο αξιοπιστο αναλογα την περιοχη αλλιως τον @NasDriver ισως σαν πιο εμπειρο ατομο χωρις παρεξηγηση για υπολοιπα μελη αλλα να ξερεις Θα σου απαντησουν κ αλλοι
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vortalhe έγραψε:
καλησπερα παιδια μου εφυγε το κινητο μεσα απο την τσεπη και ημουν πανω στο μηχανακι διαληθηκε η οθονη εγινε θρυψαλα...η συσκευη δουλευει κανονικα ερχοντουσαν ειδοποιησεις αλλα δεν αναβει η οθονη ... Γνωριζεται απο που αξιζει να παρω οθονη να την αλλαξω? εχω ξανα αλλαξει οθονες οποτε μπορω να το κανω
Xiaomi-Οθόνη-Frame-για-Poco-F3-Μπλε.html
Και δες τιμές για αντικατάσταση + εγγύηση που δίνουν τα ίδια καταστήματα αν την αλλάξεις εκεί... -
Για αυτην που εχει 65?
Οθόνη-Μηχανισμός-Αφής-για-Poco-F3-Μαύρο.html
Είναι χωρις frame
στον γερμανο μεσα απο το site βγαζει στα 135 ευρω
?gclid=CjwKCAiAx8KQBhAGEiwAD3EiP43OnOoiU5dwSghv8Hv0M_FLv82VaMlbb7LU_Dsjk4LBtylqDPyT_BoCz6UQAvD_BwE
@NasDriver