Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Πέρασα σήμερα την τελευταία stable XTRV V13.0.5.0.SKHCNXM_v13-12, στην πρώτη επανεκίνηση αφού πήρε μπρος κανονικά και εμφανίστηκαν εικονίδια κ.λπ. έβγαλε μαύρη οθόνη, αλλά τα κουμπιά δουλεύαν, οπότε έσβησα, άναψα και όλα δείχνουν καλά. Ενημέρωση ασφαλείας 1-2-22 βέβαια, "μόλις" 2 μήνες πίσω..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
μια απο τα ιδια με τον σενσορα
-
-
Εφόσον είναι fastboot σύνδεση στο pc και τρέχεις το update."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
-
-
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Απλά τώρα σε περίπτωση που κυκλοφορήσει επίσημα θα έρθει κανονικά το νέο update του launcher ή θα πρέπει να κάνω uninstall τα updates για να το πάρω; Επίσης το ίδιο ισχύει και με το control center αν θέλω να περάσω ξανα το παλιό;
Εάν όμως σου έρθει ειδοποίηση για συνολικό Update της ROM, ενδέχεται να μην έχει μέσα ενσωματωμένες τις νέες εκδόσεις του Launcher και του Control Center, οπότε μετά την αναβάθμιση της ROM θα πρέπει να κάνεις πάλι ότι έκανες τώρα. -
Τέλεια ευχαριστώ πολύ!
-
Ο/H tyfeonas έγραψε:
Καλημερα σε ολους. εχω κανα 5μηνο το f3 8/256 αλλα μου εχει σπασει τα νευρα με τον proximity sensor. εσεις ρε παιδια δεν εχετε θεμα στις κλησεις?
εμενα η θα βαλω σε αναμονη τον αλλον. η θα κανω δευτερη κληση η θα κλεισω κανα μικροφωνο. ειδικα σε κληση viber εχω κανει ενω μιλαω κληση σε 20 ατομα (να μου πειτε να το κανω κανονικα δεν ξερω και το εκανα με το αυτι μου χωρις να βλεπω...)
ειμαι σε official εκδοση την τελευταια. μου ειπε ενα παιδι να κανω βαθμονομηση την πυξιδα αλλα τα ιδια.
σχεδόν όλοι έχουμε θέμα με το proximity sensor του f3- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
-
Καλημερα με τι ρομ ειστε κ εχετε προβλημα;
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk