Το θέμα είναι οτι εγω χρησιμοποιώ 2 κάρτες sim...
Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Η δεύτερη λειτουργεί κανονικά?Winners find a way, losers find an excuse
-
περιπου...καποιες φορες εξαφανιζεται και αυτή..
-
-
-
Πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader κ μετα να κατεβασεις την rom να σου πουν οι πιο εμπειροι να ρωτησω την αναβαθμιση που εκανες την περασες απο πανω η καθαρη; Τα γνωριζεις αυτα; Γιατι να ξερεις πρεπει να παρεις ενα καλο backup απο την συσκευη σου πρωτου κανεις οτιδηποτε
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω official stable rom, απλά όταν το πήρα ξεκλείδωσα bootloader.
Για να είμαι ειλικρινής δοκίμασα να περάσω TWRP και μετά xtrv αλλά κόλλησα λίγο με το TWRP γιατί η διαδικασία δεν ήταν όπως την θυμόμουν από παλιά οπότε το παράτησα και κράτησα το κινητό με την official romWinners find a way, losers find an excuse -
Από τη στιγμή που είσαι ξεκλείδωτος είναι πολύ απλό να περάσεις eea ρομ με miflash tool
alioth_eea_global_images_V13.0.7.0.SKHEUXM_20220627.0000.00_12.0_eea_e461331a7d.tgz
αυτή είναι η τελευταία eea ρομ για το f3 -
Καλημερα εγω τα κανω με το xiaomitool αν εχει τωρα καποιος αλλος την διαδικασια με miflash να σου δωσει το λινκ να διαβασεις προσεκτικα τα βηματα για να προχωρησεις βασικη προυποθεση να κανεις οπως σου ειπα backup την συσκευη γιατι σβηνουν ολα κ στηνεις απο την αρχη το κινητο με οτι συνεπαγεται
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βλέπω διάφορα θεματάκια με την 13.07 stable στα σχετικά telegram groups, την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις?"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
-