Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Χαιρετώ την παρέα του poco f3.. Αν και νομίζω δεν μείναμε πολύ.. Anyway από την 13.0.9xtrv στην 14.0.7 να την κάνω μέσω της εφαρμογής?
-
Ο/H americ έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα του poco f3.. Αν και νομίζω δεν μείναμε πολύ.. Anyway από την 13.0.9xtrv στην 14.0.7 να την κάνω μέσω της εφαρμογής?
Το flash της XTRV Fastboot ROM γίνεται πολύ απλά.
- Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM.
- To κάνεις extract στο PC σου
- Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode και την συνδέεις στο PC σου
- Τρέχεις το windows_first_install_with_data_format.bat για να γίνει το Flash
Όπως καταλαβαίνεις αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται καθόλου το TWRP Recovery για να βάλεις την Ελληνική XTRV ROM
Μέσα στο Zip της FASTBOOT το οποίο και θα κάνεις extract στο PC σου είναι όλα τα αρχεία που χρειάζεται - και το Fastboot Command Tool.
Εσύ θα τρέξεις την πρώτη φορά από το Command prompt των Windows το BAT αρχείο με το όνομα windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat
Θα κάνει το Flash αυτόματα...
Στο επόμενο Update θα τρέξεις το αρχείο με το όνομα windows_fastboot_update_rom.bat και θα σου κάνει απλά Update χωρίς να σου διαγράψει όλα τα αρχεία από την αρχή. - Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM.
-
-
Ο/H americ έγραψε:
Εάν δεν στην κατεβάσει ή δεν μπορεί να γίνει Flash από το Recovery , τότε θα βάλεις την ROM στο PC σου και θα την κάνεις Flash όπως περιγράφω παραπάνω...
Το αρχείο της ROM θα το βρεις ΕΔΩ >> Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv14 -
-
Προσπαθησες να το αφησεις να φτασει κατω απο 20 να το φορτισεις να δεις;
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Προσπαθησε να το φορτισεις σε Η/Υ να δεις εκει πως συμπεριφερεται αλλιως με καποιον αργο φορτιστη αλλιως καποιον εμπειρο να σου πει
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τα δοκίμασα όλα τα παραπάνω αλλά τίποτα! Είναι σαν να έχει κάνει corrupt τα αρχεία για την μπαταρία!!! Ούτε δείχνει να πέφτει!!!
Θα περάσω την καινούργια ρομ. Μήπως και στρώσει, ξέρετε εάν απο miui 13.0.9.0 πρέπει οπωσδήπωτε να κάνουμε factory reset-format data? Δεν γίνεται χωρίς να χάσουμε τίποτα? -
Καλημέρα.. Ξαφνικήτιδα στο poco f3 στην τελευταία xtrv, απο μέρες μου έκανε κάτι κολλήματα στο istagram lag, χθες διαπιστώνω ότι δεν εχω ήχους πουθενά δεν δουλεύει καμία εφαρμογή που σχετίζονται με ήχο. Επανακηνήσεις έκανα πολλές τίποτα. Πάω να φλασάρω από πάνω την ρομ τίποτα. Μου έβγαλε error :cust. Img. 0' + cust. Img. 1' No such file or directory κάποιος κάτι?.?
-
Ούτε κάμερα..δουλεύει Κρασαρει!
-
Ο/H americ έγραψε:
Ούτε κάμερα..δουλεύει Κρασαρει!
Για κάποιο λόγο φαίνεται να σου "χτύπησε" Partition (Cust).