1.Κατεβάζουμε την rom που θέλουμε από εδώ Fastboot MIUI ROM files collection for Mi1/1S/2/2S/2A/3 - MIUI General - MIUI Official Community
2. Κατεβάζουμε το Fastboot developerversion full pack (size: 467M από εδώ MIUI ROM Flashing Guide for Xiaomi Mi3 - Xiaomi Mi3 - MIUI Official Community
3. Αποσυμπιέζουμε το rom με το WINRAR στον υπολογιστή μας
4. Κάνουμε install to Fastboot developerversion και τρέχουμε το MiFlash
5. Κλίνουμε το τηλ. Μετά ανοίγουμε το τηλ. κρατώντας το Volume– key και το Power button
Εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα
6. Συνδέουμε το τηλ με τον υπολογιστή με το USB καλώδιο
7. Αντιγράφουμε την διεύθυνση του φακέλου που αποσυμπιέσαμε και κάνουμε επικόλληση στο Miflash
π.χ. c:\cancro_images_4.4.11_4.3_a714fede95\cancro_images_4.4.11_4.3
8. Πατάμε το Refresh και μετά το flash
9. Τώρα δεν κάνουμε τίποτα απλά περιμένουμε να κάνει επανεκκίνηση το τηλ . Σε εμένα είχε κολλήσει στο 25% και μετά έκανε επανεκκίνηση
10. Είναι επιτυχείς η διαδικασία όταν γίνει πράσινο .
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Zioa ().
Καλημέρα παιδια και απο μενα ! Το τηλεφωνο το παρελαβα εχθες ! Πραγματικα αδιανοητη συσκευη ! Επειδη ειχε καποια κινεζικα μεσα προγραμματα κτλ και ενα λογοτυπο οταν bootare του εκανα wipe all data απο Mirecovery αφου ειχε κανει ota update καποια στιγμη μεσα στην μερα. Εκει μετα μου ελεγε ποια εκδοση θελω να βαλω (μετα το wipe all data ) και ειχε 2 μια latest και μια old one !? Μηπως πιανει χωρο η παλια ? Δεν θελω Ελληνικα στο συστημα παρα μονο ως πληκτρολογιο οποτε δεν θελω καποια multi αλλα προτιμω stable. Μπορειτε να μου πειτε πως φλασαρω τα gapps ? Τα κατεβασα (miuiandroid_gapps-4.2.2-small_signed-8012) αλλα πως τα περναω ?
Διαφωτιστε με παρακαλω με το θεμα αν πρεπει να ξαναφλασαρω ωστε να φυγει η παλαια (?) ρομ ? κτλ.! Θελω να το σεταρω 100% και να μην ξαναασχοληθω !
Φοβερο κινητο !
Eτσι είναι φτιαγμένο το σύστημα και το Recovery του Μι3 και δεν μπορείς να το αλλάξεις.
Το έχουν σαν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας αν πάει κάτι στραβά σε κάποιο Flash.
Είναι κάτι σαν το Dual ΒΙΟS που έχουν οι περισσότερες μητρικές της Gigabyte για τους υπολογιστές...
Οπότε ειμαι κομπλε ! Παιδια ευχαριστω και αν μπορω να βοηθαω θα το κανω ! Υπεροχο το Miui ...το κινητο...απο αλλο πλανητη σε θεμα οθονης και ποιοτητας κατασκευης ! Μηπως μπορεις να μου πεις πως περναω τα Gapps ? Μονο μεσω market ?