Καρφιτσωμένο Οδηγός επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick" - Όταν το κινητό δε μπορεί να μπει σε recovery mode (αχρείαστος να 'ναι!!)
- Οδηγός
-
-
-
Εχεις twrp?Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
οχι μονο σε fastboot μπαινει εν τω μεταξυ το σφαλμα αυτο το βγάζει με το 2.11.6 Mi phone με το 20151028 mi phone μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αρκετος διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος.
Και κάπου εδώ τελειώνει ΄τωρα δεν μπαίνει ουτε σε fastboot, αιωνία η μνήμη. -
Σιγουρα υπαρχει καποια λυση. Εχεις κανει wipe all data?Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Δεν μου μπαινει σε twrp για να κανω wipe all data και δεν μπορω να θυμηθώ αν το εχω κανει σε κάποια στιγμή, το μόνο που κάνει τώρα είναι οταν το συνδέω εκτος μπαταρίας να ανάβει το κόκκινο ledaki αλλά δεν ανγνωρίζεται απο τα windows 10 καθόλου να αρχίσω τώρα να κάνω γέφυρες κάπως μου φαίνεται.
-
με κόκκινο led στον υπολογιστή δεν το βλέπει σαν com ή σαν άγνωστη usb συσκευή ? (το βράδυ καλό θα είναι να το βάζεις σε φορτιστή τοίχου να φορτίζει με τουλάχιστον 2Α δυνατότητα φόρτισης.)
-
Nas driver ΔΥΣΤΗΧΩΣ οχι φίλε μου τι έβαλα κάτι κινέζικα προγράμματα τι απενεργοποίησα τις ψηφιακές εγγραφές στα windows τι κατέβασα 3 με 4 διαφορετικές εκδόσεις του flash tool τίποτα το μόνο που βλέπω σαν λύση είναι να δοκιμάσω την λύση της γέφυρας στις πίσω επαφές που είδα σε κάποια forums βλέπεις ειμαι απο τους χρήστες εκείνους που πριν γράψω στα forums εχω συνήθως εξαντλήσει τις δυνατότητες μου. Δεν ξέρω αν το πάω στο 9volto αν θα καταφέρω κάτι. Θα το έκανα με τις επαφές αλλά φοβάμαι μην το κάψω.
-
Άφησέ το πρώτα να φορτίσει καλά για 5-6 ώρες και το ξαναβλέπουμε, υπάρχει και η λύση του deep flash cable πριν πας για άνοιγμα και χρήση test point
-
Με πολλές πολλές ταρζανιές το τηλέφωνο εφτιαξε μα μιλάμε για πολλές ταρζανιές, εχει όμως miui v4 και ο εσωτερικος χώρος φαίνεται κατακόκκινος στο υπολογιστή και δεν μπορώ να κατεβάσω ρομ να την περάσω το ίδιο και μέσα απο το τηλέφωνο ειναι σαν να μην έχει καθόλου αποθηκευτικό χώρο οπότε δεν μπορώ να βάλω ρομ μεσω recovery.Υποθέτω οτι τα partitions τα εχουνε παιξει επίσης υποθετω οτι αυτο γινεται επειδη δεν καταφερα να φλασαρω τελειως το κινητο γιατι μου εβγαζε το σφαλμα partition table does not exist και το φλασαρα με το script flash_all_except_storage.bat.
Κάποια λύση? -
Γνωμη μου είναι ότι μόνο με SPFlash tool θα το σώσεις το κινητό σου. Κατεβασε fastboot για το κινητό σου και δοκίμασε με SPFlash tool, όχι MIFlash..
Ισως χρειαστει να δοκιμάσεις διαφορετικές ρυθμίσεις πχ Format All & Download ή σκέτο Download. -
Bodai το σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν ειναι μονο για mtk Based επεξεργαστές το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Επίσης το έχω δουλέψει μόνο για το redmi note 4 που έχω και αυτό κάτω απο τις καταπληκτικές οδηγίες του παιδιού που έγραψε τον αντιστοιχο οδηγό μήπως αν έχεις χρόνο θα μπορούσες να μου γράψεις ενα 2 πραγματάκια περισσότερα για την όλη διαδικασία;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες