1 Κολλάει το κινητό Ιουν 20th 2021, 11:00am Το κινητό του γιού μου κολλάει αρκετά. Υπάρχει καμία rom και twrp που μπορώ να του περάσω μπας και στρώσει. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 Ιουν 20th 2021, 11:03am Δώσε λίγο περισσότερα στοιχεία... Τι έχει τώρα; screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο... Ποιο μοντέλο είναι ακριβώς; Εφαρμογές; χρήση;
3 Κολλάει το κινητό Αυγ 25th 2021, 8:52pm Αυτό είναι τα χαρακτηριστικά του κινητού του γιού μου. Μπορώ να του βάλω την global έκδοση και όχι την eea που φοράει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4 Αυγ 25th 2021, 9:06pm Ναι, αν το ξεκλειδώσεις, τη περάσεις με miflash σε fastboot mode και δε ξανακλειδωσεις...
5 Αυγ 26th 2021, 7:16am Δεν θα δεις μεγάλη διαφορά, ίσως και καθόλου... Η σειρά redmi....σε γενικές γραμμές είναι η πολύ απλή έκδοση συσκευών...και εάν κρίνω από τα 32GB αποθηκευτικού χώρου, λογικά είναι με τα 3GB μνήμη ? Αν ναι, δυστυχώς τα 3GB πλέον θεωρούνται λίγα για συσκευή Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi