Εχεις πάει στις ρυθμισεις,δικτυα κινητης,προτιμωμενος τυπος δικτυου, να βαλεις 3g?Νομιζω μονο στην πρωτη σιμ γίνεται.
Χρηστες red rice
-
-
οχι δεν το εχω κανει....και εχω την SIM στην 2 θεση...θα το αλλαξω να δω τι παιζει..ευχαριστω...
-
φίλε cas21 το βρήκα μόνο στην 1 θέση έχει την επιλογή για 3G ευχαριστώ και πάλι.....
-
Καλοριζικο
-
Ο/H autogreen2014 έγραψε:
οχι δεν το εχω κανει....και εχω την SIM στην 2 θεση...θα το αλλαξω να δω τι παιζει..ευχαριστω...
Ρυθμίσεις-->Δικτυα κινητής--> (πατάς επάνω στην ΠΡΩΤΗ κάρτα. Ανοίγει νέου μενού και επιλέγεις)-->Προτεινόμενος τύπος δικτύου-->Προτιμήστε τα δίκτυα 3G
Μόνο η κάρτα που μπαίνει στην slot No1 (η πρώτη κάρτα δηλαδή) μπορεί να συνδεθεί με 3G.
Υ.Γ. Μιλάμε για τη συσκευή Redrice/Hongmi, που αναφέρεις απο πάνω. Αν θέλεις διόρθωσε την συσκευή στο προφίλ σου, που λέει ότι είναι XIAOMI Mi-2S.
-
-
Καλοριζικο.Πιστευω πως εδω στην miui.gr οι πιο πολλοι ειναι με κοκκινοριζο
-
Ο/H nassosp έγραψε:
Εδώ είμαι και εγώ!! Άλλος ένας ευτυχισμένος χρήστης ενός redmi 1S!!!Τα περί τηλ τα γνωρίζετε, απλά φοβερό!
Με τα απαραίτητα αξεσουάρ κιόλας, μετατρέπεται και σε μια πανέμορφη συσκευή...
Ωραίο Σεμεδάκι ....
Αυτό εκεί το μαύρο πράμα τι είναι ? τηλέφωνο ? -
Ευχαριστώ!!!
VFM η συσκευή . Βέβαια μετά από το 1S θα ανέβω κατηγορία αλλά πάντα από εδώ και πέρα Xiaomi!!!
Edit :
Ήμουν σίγουρος ότι θα σχολιαστεί το σεμεδακι!
Σας ευχαριστη η σύζυγος για τα Καλά σας λόγια
Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nassosp έγραψε:
Εδώ είμαι και εγώ!! Άλλος ένας ευτυχισμένος χρήστης ενός redmi 1S!!!Τα περί τηλ τα γνωρίζετε, απλά φοβερό!
Ωραίο Σεμεδάκι ....
Αυτό εκεί το μαύρο πράμα τι είναι ? τηλέφωνο ?
Πράγματι μάλλον οι περισσότεροι hongmi έχουμε. Εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος πάντως. Ο μικρός μου έχει nexus-4 που θεωρείται αρκετά καλό έξυπνο κινητό και από χτες που πήρε στα χέρια του το κόκκινο ρύζι εντυπωσιάστηκε με την ποιότητα και τις δυνατότητές του και μου είπε πως έκανα πολύ καλή επιλογή.
Αν η πεθερά μου έβλεπε το σεμεδάκι θα ζητούσε το σχέδιο.... -
Ο/H kynegeiros έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nassosp έγραψε:
Ωραίο Σεμεδάκι ....
Αν η πεθερά μου έβλεπε το σεμεδάκι θα ζητούσε το σχέδιο....
Χαχαχα, θα με κάνατε να σας ανεβάσω φωτογραφία με ολόκληρο το σεμεδακι και οχι μονο...
Και μετά θα έχετε μέλη γιαγιάδες, μανάδες, ραφτες κτλ και να δω πως θα ξεμπερδεψετε εδω μέσα! -
το φόντο όλα τα λεφτά!
νομίζω επίτηδες τόβαλες εκεί για κλέψει την παράσταση.
καλορίζικη η συσκευή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0