Καλησπέρα σας.Ναι είναι γεγονός...στις 24/05 παρήγγειλα και γώ με την σειρά μου απο merimobiles to mi3 16gb.Μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς να μου πεί αν λέει τίποτα και η θήκη που έχω παραγγείλει;δεν αναφέρει πουθενά αν ειναι hard-leather ή silicone case...
ΟΝτως η θηκη απο merimobiles τι λεει? εχετε εικονα?
Συνήθως βάζουν θήκη απο σιλικόνη και μάλιστα ότι χρώμα να'ναι, όταν το στέλνουν σαν δώρο, αλλά η σιλικονούχα θήκη, αν και αρκετά άκομψη, είναι ιδιαιτέρως πρακτική και προφυλάσσει κυριολεκτικά απο τα πεσίματα! Σε κάθε περίπτωση, εφ'όσον πρόκειται για δώρο την χρησιμοποιείς όσο θέλεις και την αντικαθιστάς μελλοντικά με κάτι πιό κομψό... Στην συντριπτική τους πλειοψηφία τις βρίσκει κανείς στα διάφορα e-shops σε τιμές κάτω των 10 ευρώ...
πάντως από δωράκια όταν πήρα ένα λευκό mi3 για έναν φίλο, το Xiaomishop δίνει original θήκη, πενάκι, πρίζα ευρωπαϊκή και αντάπτορα αυτοκινήτου.. νταξ μια χαρά έτσι..
Somnius Χ ημουν στο τσακ να παραγγειλω απο xiaomishop αλλα μια η διαφορα στα μεταφορικα μια οτι δεν το προτεινε κανεις σαν e shop προτιμησα τον παλιο (merimobiles).Ε απο 24-05 περιμενω το εργαλειο με φορ. αυτ. θηκη και τα πιστονια του στα 280 ε.Ξερω οτι θα ερθει αλλα αν με ρωταγες τωρα απο που να παραγγειλω η απαντηση μου ειναι αβιαστα,ακουραστα και δαγκωτο xiaomishop eu warehouse και ας κστισει και 30 ευρωπουλα παραπανω.