Εγω παιδια παρηγγειλα στις 13 απριλιου και στις 24 ηταν στα χερια μου με singapore post για να μηνε χουμε και αγχος για τιποτα εκπληξεις με εξτρα κοστος. Το κινητο ξεφευγει απο ποιοτητα ουτε z1 ουτε s4 ουτε τιποτα... η οθονη του ειναι top και ομοια του δεν εχω ξαναδει. Και το αλλο απιστευτο για μενα και την χρηση που κανω ειναι οτι η μπαταρια του και η διαχειρηση ενεργειας που γινεται στο κινητο ειναι απιστευτη. Βγαζω το 8ωρο της εργασιας μου με 3 ωρες ομιλιας και καπου στα 5-6 mails + ελαχιστο surfing . Μετα ανετα 1,5-2 ωρeς surfing-facebook ακομα μιση ωρα ομιλιας ...κλεινει το 24 ωρο χωρις φορτιση και εχει ανω του 20% ! Με data ανοιχτα 24/7 viber-fb-3 mails-whats app ανοιχτα ! Δεν υπαρχουν λογια
Καλημέρα!! Είμαι καινούριος στο forum και χθες παρήγγειλα το Mi3 από το merimobiles.com καθώς είχα δει στις σχετικές συζητήσεις να το προτείνετε ως αξιόπιστο site για αγορά του κινητού. Θα ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν έχω ξαναπαραγγείλει από το εξωτερικό ποιος είναι ο tracking κωδικός για την παραγγελία μου, καθώς δε νομίζω ότι μου έδωσαν κάποιον. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου έστειλαν 2 email από τα οποία το ένα έλεγε ότι έγινα μέλος στο eshop αυτόματα και το άλλο ανέφερε τις πληροφορίες της παραγγελίας μου αλλά κανένα από τα 2 δεν περιέχει κάποιον κωδικό που να μοιάζει με το tracking number του κινητού. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Για την αποστολή επέλεξα EMS. Ευχαριστώ!