- καλησπέρα ομάδα Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τηλέφωνο.. Το εδωσα σε κάποιον που υποτίθεται ηξερε τι εκανε για να μου ρουταρει το τηλέφωνο.. Μια χαρά δούλευε πολύ ανώτερο απο πρίν.. Ομως λόγου του ρουταρισματος δεν μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές τραπεζών.. Και ετσι το παλεψα μόνος για να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Πραγμα που δεν εγινε ποτε διότι ζητούσε κωδικό.. Κωδικό που ο ίδιος ειχε βάλει και τώρα δεν μπορω να τον βρώ.. Οπότε αποκλείεται να βρω τον κωδικό.. Το πάλεψα λιγο απ τις κεντρικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου.. Δηλαδή έσβησα την συσκευή και πάτησα πατημένα το power button και το κουμπί έντασης.. Με έβγαλε σε ενα μενού.. Προσπάθησα απο κει να κανω επαναφορά αλλα τίποτα.. Πλέον το τηλέφωνο δεν ανοίγει για να μπει στην έναρξη.. Ανοίγει και μένει αναμμένο στην πρώτη εικόνα του κινητού που γραγει την εταιρία κλπ.. Και η μονή πρόσβαση που εχω είναι στο μενού που σας ειπα και προηγούμενος..
Εχθες το έστειλα σε κατάστημα στην Αθήνα "the fixers" για να το φτιάξουν.. Αλλα δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι.. Μου είπαν ότι αυτός που έκανε το ρουτ πρέπει να βάλει τον κωδικό που έχει ορίσει και να το φτιάξει απ τον υπολογιστή του.. Πραγμα που δεν γίνεται καθως δεν εχω επικοινωνία με αυτον τον τύπο. - Όποιος developer υπαρχει εδω με γνωσεις στο πως θα επαναφέρουμε το τηλέφωνο ας γράψει απο κάτω και στην συνεχεια μιλάμε στο φβ η σε Viber για πιο άμεση επικοινωνία..
- Φυσικά θα υπάρξει πληρωμή.
- Ευχαριστώ ομαδα
Αναζητώ Android developer για θεμα στο κινητό
-
-
Θέλεις τον κωδικό. Δε γίνεται αλλιώς.
Είναι σύστημα ασφαλείας της Xiaomi.
Θέλεις να μπεις στο mi account για να ανοίξει.
Από πού το αγόρασες; Ειναι από επίσημη εισαγωγή της Infoquest; -
Ο/H Macedonia Ellas έγραψε:
- καλησπέρα ομάδα Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τηλέφωνο.. Το εδωσα σε κάποιον που υποτίθεται ηξερε τι εκανε για να μου ρουταρει το τηλέφωνο.. Μια χαρά δούλευε πολύ ανώτερο απο πρίν.. Ομως λόγου του ρουταρισματος δεν μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές τραπεζών.. Και ετσι το παλεψα μόνος για να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Πραγμα που δεν εγινε ποτε διότι ζητούσε κωδικό.. Κωδικό που ο ίδιος ειχε βάλει και τώρα δεν μπορω να τον βρώ.. Οπότε αποκλείεται να βρω τον κωδικό.. Το πάλεψα λιγο απ τις κεντρικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου.. Δηλαδή έσβησα την συσκευή και πάτησα πατημένα το power button και το κουμπί έντασης.. Με έβγαλε σε ενα μενού.. Προσπάθησα απο κει να κανω επαναφορά αλλα τίποτα.. Πλέον το τηλέφωνο δεν ανοίγει για να μπει στην έναρξη.. Ανοίγει και μένει αναμμένο στην πρώτη εικόνα του κινητού που γραγει την εταιρία κλπ.. Και η μονή πρόσβαση που εχω είναι στο μενού που σας ειπα και προηγούμενος..
Εχθες το έστειλα σε κατάστημα στην Αθήνα "the fixers" για να το φτιάξουν.. Αλλα δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι.. Μου είπαν ότι αυτός που έκανε το ρουτ πρέπει να βάλει τον κωδικό που έχει ορίσει και να το φτιάξει απ τον υπολογιστή του.. Πραγμα που δεν γίνεται καθως δεν εχω επικοινωνία με αυτον τον τύπο. - Όποιος developer υπαρχει εδω με γνωσεις στο πως θα επαναφέρουμε το τηλέφωνο ας γράψει απο κάτω και στην συνεχεια μιλάμε στο φβ η σε Viber για πιο άμεση επικοινωνία..
- Ευχαριστώ ομαδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - καλησπέρα ομάδα Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τηλέφωνο.. Το εδωσα σε κάποιον που υποτίθεται ηξερε τι εκανε για να μου ρουταρει το τηλέφωνο.. Μια χαρά δούλευε πολύ ανώτερο απο πρίν.. Ομως λόγου του ρουταρισματος δεν μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές τραπεζών.. Και ετσι το παλεψα μόνος για να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Πραγμα που δεν εγινε ποτε διότι ζητούσε κωδικό.. Κωδικό που ο ίδιος ειχε βάλει και τώρα δεν μπορω να τον βρώ.. Οπότε αποκλείεται να βρω τον κωδικό.. Το πάλεψα λιγο απ τις κεντρικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου.. Δηλαδή έσβησα την συσκευή και πάτησα πατημένα το power button και το κουμπί έντασης.. Με έβγαλε σε ενα μενού.. Προσπάθησα απο κει να κανω επαναφορά αλλα τίποτα.. Πλέον το τηλέφωνο δεν ανοίγει για να μπει στην έναρξη.. Ανοίγει και μένει αναμμένο στην πρώτη εικόνα του κινητού που γραγει την εταιρία κλπ.. Και η μονή πρόσβαση που εχω είναι στο μενού που σας ειπα και προηγούμενος..
-
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
- Ευχαριστώ ομαδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - καλησπέρα ομάδα Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τηλέφωνο.. Το εδωσα σε κάποιον που υποτίθεται ηξερε τι εκανε για να μου ρουταρει το τηλέφωνο.. Μια χαρά δούλευε πολύ ανώτερο απο πρίν.. Ομως λόγου του ρουταρισματος δεν μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές τραπεζών.. Και ετσι το παλεψα μόνος για να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Πραγμα που δεν εγινε ποτε διότι ζητούσε κωδικό.. Κωδικό που ο ίδιος ειχε βάλει και τώρα δεν μπορω να τον βρώ.. Οπότε αποκλείεται να βρω τον κωδικό.. Το πάλεψα λιγο απ τις κεντρικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου.. Δηλαδή έσβησα την συσκευή και πάτησα πατημένα το power button και το κουμπί έντασης.. Με έβγαλε σε ενα μενού.. Προσπάθησα απο κει να κανω επαναφορά αλλα τίποτα.. Πλέον το τηλέφωνο δεν ανοίγει για να μπει στην έναρξη.. Ανοίγει και μένει αναμμένο στην πρώτη εικόνα του κινητού που γραγει την εταιρία κλπ.. Και η μονή πρόσβαση που εχω είναι στο μενού που σας ειπα και προηγούμενος..
-
Η πρωτη αγορά δεν γνωρίζω απο που εγινε.. Το αγόρασα απο αγγελίες και έπειτα το έστειλα σε developer να μου το αναβαθμίσει..
Φιλε μου αυτο που λες με τον κωδικό.. Δεν γίνεται μεσω του pc να τον μπλοκάρουμε με κάποιον τρόπο;.. Η οπως λέει και ο Χρήστος μεσω μιας άλλης ρομ να το επαναφέρουμε; -
Αυτος ο κωδικός δεν γίνεται να ξεμπλοκαρει με κάποιον τρόπο ;
-
Αυτος ο κωδικός δεν γίνεται να ξεμπλοκαρει με κάποιον τρόπο ;
Ας μας πει και κάποιος άλλος εδώ, αλλά αν θυμάμαι καλά κεγω σε ένα άλλο κινητό που είχα xiaomi δεν θυμόμουν τον κωδικό και πέρασα άλλη rom και ειμουν εντάξει,
Αρκεί όμως να είναι ξεκλειδωτο το boot loader για να μπορεί να πάρει άλλη rom γιατί αν δεν είναι δεν μπορείς,
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τι είναι το boot loader και πως μπορώ να ελέγξω αν ειναι ξεκλείδωτο;..
Μου έστειλε κάποιος μια ρομ της χιαομι.. Την 12.05.. 3 κάτι gb χώρος.. Την κατεβάζω στον υπολογιστή και από κει την παίρνω στο τηλέφωνο;..
Οποιος θέλει ας βοηθήσει -
Πρέπει να βρεις τα στοιχεία του λογαριασμού και τον κωδικό που περάστηκε στο τηλέφωνο.
Αλλιώς δε κάνεις δουλειά.
Ειδικά αν έχει κλειδώσει και ο bootloader.
Αν είχες απόδειξη αγοράς και ήσουν ο πρώτος ιδιοκτήτης, κάτι μπορούσε να γίνει.
Αλλά όπως τα περιγράφεις, το ξεχνάς... -
δεν θυμάμαι να έχω κανει λογαριασμό στο mi account.. Ο κωδικος που ζητάει εμφανίζεται στο κεντρικό μενού της συσκευής πατώντας power button και val.. Εκει με βγαζει σε ενα μενού με ολες τις επιλογες του τηλεφώνου.. Και για να κανω απο κει format data μου ζητάει κωδικό.. Εαν πατήσω καπου αλλου.. Fast boot .. Recovery.. System... Power of κλπ.. Απλα αναβει το τηλέφωνο και μενει στην πρώτη εικονα που αναγράφεται το ονομα της εταιρείας κλπ.. Και μενει εκει αναμένω.. Ουτε προχωράει προς την έναρξη του Android ουτε σβήνει.. Για αυτο θέλει να νε στην φόρτιση για να μην σβήσει απο μπαταρία.. Το κινητό αναβε μια χαρά.. Απλα βρήκα μια επιλογή σε αυτο το μενού.. Ελεγε root και unroot.. Εγω ηθελα να βγάλω το root.. Οποτε πάτησα την επιλογή unroot.. Εκει με έβγαλε σε μια εικονα με ενα ρομπότ να φτιάχνει ενα αλλο ρομπότ (fast boot) και απο κει και μετα σταμάτησε να μπαίνει στην έναρξη.. Τωρα ανοίγει και μένει στην πρώτη εικόνα.. Ειναι θεμα ρουταρισματος.. Μολις πάτησα unroot μου ζητησε κωδικό και σταματησε να ανοίγει.. Οποτε δεν νομίζω να εχει να κάνει με mi accounts ..
-
ξεκλείδωτος ειναι ο boot loader.
-
Ποιο τηλέφωνο είναι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες