Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι κάνει boot loop όταν γυρίσεις στην προηγούμενη rom. Σε cmi προσπάθησα να γυρίσω στην προηγούμενη λόγω κολλήματος και επανεκκίνησης ανά διαστήματα.Ο/H lost2 έγραψε:
Mi9 lite, εκτός από κάτι force close σε διάφορες εφαρμογές, ένα πρόβλημα που είδα ( και δεν ξέρω αν προϋπήρχε γιατί τώρα το δοκίμασα ) είναι με τα vlogs στην κάμερα , κάνω ένα vlog και με το που πατάω για αποθήκευση (το οκ ) ή κοινοποίηση - upload, με πετάει έξω, μπορεί να το δοκιμάσει και κανένας άλλος να δει αν δουλεύει κανονικά; πατάω προβολή σύνοψης αλλά δεν βγάζει τίποτα.
Συνέχεια1 , τελικά πολλά force close και κολλήματα σε εφαρμογές, προσπάθησα να πάω πίσω στην προηγούμενη , αλλά κάνει boot loop στο recovery, πέρασα πάλι την ίδια , κάνω backup κάποιες εφαρμογές και θα προσπαθήσω να πάω πάλι πίσω στην προηγούμενη.
Συνέχεια 2 , δεν πάει με τίποτα στην προηγούμενη, οπότε πάω για ful format...
[Miui 12.Χ - 21.8.4] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
Ποτέ. Μια και έχει ΜΤΚ επεξεργαστή και δεν υποστηρίζεται από τη κοινότητα.
-
Επανέρχομαι με το mi9 lite, ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν πάει με τίποτα σε προηγούμενη rom( με twrp μιλάω) . έκανα Wipe , format, τα πάντα , όταν κάνω εγκατάστη πιο παλιά rom (δοκίμασα 3) κάνει boot loop στη recovery, πάω για fastboot και ελπίζω να δουλέψει ....
Επιτέλους ήρθε στα ίσια του, τελικά ο Ποπάυ μας έκανε τη δουλειά, δεν γουστάρει ούτε τον Lucky Luke, μάλλον φοβάται μη του φάει την Ελιά (Olive) και τον έκανε γερό ban..... -
Ο/H lost2 έγραψε:
ο Ποπάυ μας έκανε τη δουλειά, δεν γουστάρει ούτε τον Lucky Luke, μάλλον φοβάται μη του φάει την Ελιά (Olive) και τον έκανε γερό ban.....
-
Δεν είναι τελικά θέμα dark mode....αλλά από το magisk .zip εκεί χτυπάει...και έχω κάποιες υποψίες που μάλλον θα βγούνε αληθινές και συντο μάλλον...Ότι στο miui 13 και android 12 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΟΟΤ...αυτές είναι οι δικές μου υποψίες...
Έβαλα την 21.8.4 χωρίς ροοτ και πάει σφαίρα στο mi10ultra... Στο dark αλλά και στο white ...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Δουλεύουν οι εφαρμογές που ελεγχουν το safenet?
-
Καλησπερα παιδια, απο το σαββατο που την περασα σε Mi Note 10 Pro σημερα εφαγε φοβερο σκαλωμα με τα δεδομενα και δεν ανοιγαν με τιποτα!!! Σε προσπαθεια αλλαγης και επιστροφης στην προηγουμενη συνεχομενα bootloop σε recovery. Επισης αργει παρα πολυ σε επανεκκινηση να βαλει στο δικτυο τις καρτες. Ακομα και αυτην την στιγμη που γραφω προσπαθω να βγαλω ακρη και δεν ανοιγει τα δεδομενα στην δευτερη καρτα, τα ανοιγει μονο στην πρωτη......τα ανοιγε!!!!! ουτε στην πρωτη τα ανοιγει πλεον, και το μαγαλο ΓΜΤ δεν μπορω να επιστρεψω στην προηγουμενη!!!!! Και τα κολληματα ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...............τρωει σκαλωματα ασχημα και αρχισα να χαλιεμαι παρα πολυ και με βλεπω να πηγαινω σε OnePlus.....και ας εχω ανανεωσει προσφατα την συνδρομη στο Mi Cloud....Μολις εκανε μονο του επανεκκινηση την ωρα που γραφω.......ΕΛΕΟΣ ΓΜΤ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!
Α να συμπληρωσω δεν εκανα root ακομα, δεν θελω να φανταστω τι θα γινει και με το root!!!!!Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0