Καλησπέρα σας. Αποκτησα χθες την Xiaomi robot vacuum mop pro και δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού. Έχω σκάσει. Έχω αλλάξει regions στην Singapore δεν συνδέεται , στην cyprus δεν συνδέεται , στην Greece δεν συνδέεται , ενώ στην Chinese mainland δεν αναγνωρίζει καν την συσκευή. Επίσης έχω διαγράψει και ξανά κατεβάσει την εφαρμογή mi home 4-5 φορές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Plz . Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
Xiaomi robot vacuum mop pro
-
-
Ο/H Spiros80k έγραψε:
Καλησπέρα σας. Αποκτησα χθες την Xiaomi robot vacuum mop pro και δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού. Έχω σκάσει. Έχω αλλάξει regions στην Singapore δεν συνδέεται , στην cyprus δεν συνδέεται , στην Greece δεν συνδέεται , ενώ στην Chinese mainland δεν αναγνωρίζει καν την συσκευή. Επίσης έχω διαγράψει και ξανά κατεβάσει την εφαρμογή mi home 4-5 φορές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Plz . Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
Μερικές φορές όμως υπάρχει πρόβλημα με τους Server της Xiaomi με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία.
Δοκίμασε και πάλι αργότερα.... -
Σε ευχαριστώ πολύ. Είναι η δεύτερη μέρα που προσπαθώ και πάλι τίποτα. Θα συνεχίσω τις δοκιμές. Αν δεν συνδεθεί και αύριο, τι θα γίνει? Μέχρι πότε να.προσπαθω?
-
-
Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι.
-
-
-
Ο/H Spiros80k έγραψε:
Εάν η σκούπα είναι αγορασμένη από Ελλάδα θα πρέπει ως Region να δηλωθεί η Ελλάδα.
Εάν η σκούπα είναι αγορασμένη από κάποιο κινεζομάγαζο προφανώς θα είναι China Version και θα πρέπει να δηλώσεις China Mainland στο Region.
Μετά θα πρέπει να βεβαιωθείς πως η εφαρμογή Mi Home έχει ενεργά τα δικαιώματα πρόβασης στο Location
Μπορείς να το ενεργοποιήσεις από τις Ρυθμίσεις >> Εφαρμογές >> Δικαιώματα >> MI HOME
Κλείσε τα DATA από την κάρτα SIM ώστε να έχεις μόνο σύνδεση στο WiFi
Και βεβαιώσου πως το WiFi δίκτυο έχει κωδικοποίηση ασφαλείας WPA2 με κωδικό.
Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να συνδεθεί κανονικά η σκούπα σου με την εφαρμογή. -
Επίσης πρόσεξε μη τυχόν ο router που έχεις εκπέμπει σε 5ghz band. Αν ναι, απενεργοποίησε το προσωρινά να δει μόνο την 2.4 band και λογικά θα συνδεθεί.
Στάλθηκε από το M2101K7AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν κατάλαβα. Να απενεργοποιήσω το router για λίγο? Την σκούπα την αγόρασα από ιντερνετικό μαγαζί (tokinito.gr) . Παρατήρησα ότι στο κουτί της έχει γραμμένα στα Ρωσικά, έτσι έβαλα region Russia. Πάλι δεν συνδέεται αλλά έβγαλε στο app για πρώτη φορά κάτω και ένα εικονίδιο που γράφει store ενώ σε άλλα region δεν μου το βγάζει σαν επιλογή . Επίσης μέσω κινητού έβαλα το router να εκπέμπει μόνο σε 2.4ghz.
-
@Spiros80k έχεις πατήσεις τα 2 κουμπιά ταυτόχρονα για περίπου 3 δευτερόλεπτα; Λέει και ηχητικό μήνυμα όταν ενεργοποιηθεί για να συνδεθεί σε δίκτυο. Δοκίμασε το έτσι και αν δεν γίνει πάλι πάτησε το πλήκτρο με το σπιτάκι για 5 δευτερόλεπτα ώστε να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχω την ίδια σκούπα και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα κατά τη σύνδεση.
-
Αυτό εννουσα να εκπέμπει μόνο στα 2.4
Στάλθηκε από το M2101K7AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0