Περάστηκε στο poco x3 pro όλα καλά
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
παιδια θεωρω σωστο να ενημερωσω μηπως χρειαστει καποιος βοηθεια για την συγκεκριμενη συσκευη που εχω και εγω.
Πληροφοριακα να ξερετε στο poco x3 pro μου περασα με επιτυχια την POCOX3Pro_V12.5.9.0.RJUMIXM (vayu).
συγκεκριμενα....
1)ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη αναβαθμισης....
2)εκανα download απο εκει
3)εκανα εγκατασταση απο orangefox(φοβαμαι να κανω εγκατασταση απο τον updater,δεν εχω κανει ποτε.παντα απο revovery mode κανω.αν κανω απο εφαρμογη αναβαθμισεις την εγκατασταση της ρομ ειναι το ιδιο σαν να κανω απο recovery mode;;;θα εχω το ιδιο αποτελεσμα;;)
4)ξαναφλασαρα αναγκαστηκα και το magisk gia root αλλα ειναι πολυ απλη διαδικασια
κρατησε και τις πιστοποιησεις οποτε ολα καλα
περιμενω πως και πως την rom με miui 13. -
Περάστηκε η V13.0.9.0 σε Mi 11 Ultra πάνω από την 12.5 χωρίς διαγραφή (format data) και όλα καλά, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ή κόλλημα εως τώρα.
Μια ερώτηση, το magistik μπορούμε να το περάσουμε με κάποιο τρόπο ή δεν γίνεται προς το παρόν? -
Ο/H l_themis έγραψε:
Μια ερώτηση, το magistik μπορούμε να το περάσουμε με κάποιο τρόπο ή δεν γίνεται προς το παρόν?
-
σκεφτομαι να περασω το για λιγο το magisk ισα ισα για να βγαλω τις διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες (συμπεριλαμβανομενου και του chrome που με εχει πρηξει) και μετα να το απεγκαταστησω. Την τελευταια φορα που το εκανα, δηλ εγκατασταση και απεγκατασταση το magisk πετυχε θεωρειτε οτι υπαρχει καποιο ρισκο και οτι μπορει να παρουσιαστει καποιο προβλημα?
-
Ο/H bilias78 έγραψε:
σκεφτομαι να περασω το για λιγο το magisk ισα ισα για να βγαλω τις διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες (συμπεριλαμβανομενου και του chrome που με εχει πρηξει) και μετα να το απεγκαταστησω. Την τελευταια φορα που το εκανα, δηλ εγκατασταση και απεγκατασταση το magisk πετυχε θεωρειτε οτι υπαρχει καποιο ρισκο και οτι μπορει να παρουσιαστει καποιο προβλημα?
-
-
Ο/H bilias78 έγραψε:
Βέβαια μερικοί χρησιμοποιούν επί πληρωμή κάποιες VPN υπηρεσίες που ταυτόχρονα παρέχουν και Firewall ρυθμίσεις που μεταξύ των άλλων έχουν την δυνατότητα να μπλοκάρουν και τις διαφημίσεις, χωρίς να χρειάζεται κάποιο Root. -
προβληματων συνεχεια.μετα απο υην εγκατασταση της 13 και τα προβληματα με της επεννεκινησεις ειπα να γυρισω στην 12.περασα με φαστμπουτ την ρομ και καθαρη εγκατασταση,και οταν προσπαθησα να περασω twrp εβγαζε μηνυμα στο adb οτι η εντολη fastboot δεν αναγνωριζει την εσωτερικη μνημη,ολα τα κουφα σε εμενα? redmi note 10 pro.
-
-
Πέρασα την τελευταία Ρομ σε poco X3 NFC και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα πέρα από το root.
Δοκίμασα να περάσω το magisk όπως έκανα πάντα αλλά δεν γίνεται κάτι.
Έχει αλλάξει κάτι? Υπάρχει τρόπος να γίνει ροοτ?
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ έβαλα στο Note 10 αυτη την έκδοση Magisk-7e9d4512_(23014)
Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0