Με τίποτα δεν ανοίγει το κινητό. Νεκρωσε εντελώς, δεν το έχω ξσναδει ούτε το έχω ακούσει να γίνεται αυτό.Ο/H amavroudis έγραψε:
Βέβαια με ξεκλειδώτο bootloader είμαι, αλλιώς δεν θα είχα περάσει καμία xtrv rom από την κοινότητα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε τίποτα δεν ανοίγει το κινητό. Νεκρωσε εντελώς, δεν το έχω ξσναδει ούτε το έχω ακούσει να γίνεται αυτό.Ο/H amavroudis έγραψε:
Δύσκολο αυτό μιας που είχα 45%μπαταρία όταν έγινε. Επίσης το φορτισα και είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Πολύ απογοητευμένος με την xiaomi. Mono to note 4 είχα ευχαριστηθεί.Ο/H stauros2653 έγραψε:
δοκιμασε να πατησης για μερικα λεπτα τα πληκτρα,μπας και συνελθει.ισως να εμεινε απο μπαταρια..
ναι, ναι, η xiaomi φταιει.του εσκισες τα πρεκια.. κατ αρχας, απο τη στιγμη που περασες τη 13 ηταν λαθος να προσπαθησεις να περασεις την προηγουμενη με ρεκοβερυ. οσο για το bootloader μπορει να ξανακλειδωσε. δοκιμασε να το πας σε κανα μαγαζακι που εχουν περισσοτερη εμπειρια.Ο/H bilias78 έγραψε:
Δύσκολο αυτό μιας που είχα 45%μπαταρία όταν έγινε. Επίσης το φορτισα και είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Πολύ απογοητευμένος με την xiaomi. Mono to note 4 είχα ευχαριστηθεί.Ο/H stauros2653 έγραψε:
δοκιμασε να πατησης για μερικα λεπτα τα πληκτρα,μπας και συνελθει.ισως να εμεινε απο μπαταρια..
Εάν έχεις την εγγύηση στείλε το για έλεγχοΟ/H bilias78 έγραψε:
Σε μαγαζί που το πήγα μου είπαν ότι δεν τραβάει το κινητό ρεύμα, πιθανόν να είναι πλακέτα και να μην σχετίζεται με την διαδικασία φλασαρισματος.
Επειδή έχει εγγύηση λέω να το στείλω αντιπροσωπια και βλέπω.
Η Παναγιά μαζί σου ....Ο/H bilias78 έγραψε:
τωρα το πηγαινω Αθηνα, στο μαγαζι που το πηρα και ο Θεος βοηθος τι θα γινει αν το φτιαξει και δει οτι δεν εχει καμια ρομ το κινητο..