ναι...Ο/H lbchX έγραψε:
, άρα για Update της ROM τρέχω μέσω fastboot το "windows_fastboot_update_rom.bat" αρχείο και αν δεν πάει καλά το "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat"?
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H Paranormal έγραψε:
Μπορώ να βάλω την fastboot για το mi11 με το twrp recovery ;
TWRP νομίζω μπορείς να περάσεις μετά. Να μας πει κάποιος που το έχει κάνει όμως για να είσαι σίγουρος... -
Ο/H Paranormal έγραψε:
Μπορώ να βάλω την fastboot για το mi11 με το twrp recovery ;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (10/04/2022)
Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.5 &13 Stable ROM για 4 συσκευές
MIUI 13 ROMS
1) MINote10_MICC9Pro_V13.0.1.0.RFDCNXM (tucana) - (recovery) (MIUI 13)
2) VEUXG_V13.0.9.0.RKCMIXM (veuxg) - (fastboot) (MIUI 13)
3) XM11TPro_V13.0.3.0.SKDMIXM (vili) - (fastboot) (MIUI 13)
MIUI 12 ROMS
1) HMNote9ProEU_V12.5.5.0.RJZMIXM (joyeuse) - (recovery) (MIUI 12)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
εχω poco x3 pro με miui 13.και επειδη δεν λειτουργει ο orange fox δεν εχω κανει root ακομα.
θελω να ενεργοποιησω το camera 2 api.μπορω να το κανω χωρις root και recovery mode;;;;υπαρχει τροπος;;;
οπως επισεις γνωριζει κανενας ποτε θα γινετε η εγκατασταση της ρομ με miui 13 οπως παλια με recovery mode και οχι με script απο windows;;;;θελω να κανω root και δεν μπορω. -
Ο/H blackm76 έγραψε:
εχω poco x3 pro με miui 13.και επειδη δεν λειτουργει ο orange fox δεν εχω κανει root ακομα.
θελω να ενεργοποιησω το camera 2 api.μπορω να το κανω χωρις root και recovery mode;;;;υπαρχει τροπος;;;
οπως επισεις γνωριζει κανενας ποτε θα γινετε η εγκατασταση της ρομ με miui 13 οπως παλια με recovery mode και οχι με script απο windows;;;;θελω να κανω root και δεν μπορω.
Άγνωστο πότε θα βρουν twrp συμβατόOfficial Miui Global Beta Tester
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
οπως επισεις γνωριζει κανενας ποτε θα γινετε η εγκατασταση της ρομ με miui 13 οπως παλια με recovery mode και οχι με script απο windows;;;;θελω να κανω root και δεν μπορω.
Άγνωστο πότε θα βρουν twrp συμβατό
Ελπίζω σύντομα να βγει συμβατός recovery.αν δεν βγεί μπορεί να το δοκιμάσω.
Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος να ανεργοποιησω το camera2 api;(αν καί για ένα περίεργο λόγο, παρόλο πού δεν είναι ενεργοποιημένο το camera2 api, εγώ εγκατέστησα gcam και λειτουργεί κανονικά.πως γίνετε αυτό δεν ξέρω.) -
Official Miui Global Beta Tester
Καλησπέρα, για αλλαγή fonts είναι το γνωστό με περιοχή Ινδία (σαν τα θέματα), γιατί δεν μου βγάζει με Ελλάδα?..
Επίσης υπάρχει περίπτωση να θυμάται κανείς η 12 ποιά γραμματοσειρά είχε? -
@Octaviastikos δεν ξέρω αν από την xtrv είναι από την αρχή ενεργοποιημένο.το θέμα είναι ότι σέ άλλες εφαρμογές λέει ότι είναι ενεργοποιημένο καί σε άλλες εφαρμογές λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το camera2 api.
Και από την εφαρμογή που κατέβασα το gcam λέει ότι είναι ενεργοποιημένο αλλά έχει πρόβλημα με λίγα λόγια.
Η άλλη εφαρμογή λέει ότι είναι level 3 και όχι level 1.νομιζω το level 1 δεν σημαίνει ότι το camera2 api είναι ενεργοποιημένο;
Δεν έχω καταλάβει ακόμα το συμβαίνει.
Σας έβαλα καί φωτογραφίες να δείτε.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε παρακαλώ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0