Καλημέρα. Έχω το mi max 3 και έχω εγκαταστήσει την miui 9 20.9.4 develop. Υπάρχει stable για αυτό το μοντέλο γιατί δεν την βρίσκω.
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Καλημέρα παρέλαβα χθες το redmi note 9 pro με 6mb και 128 θέλω με ποιο όνομα να ψάξω την rom γιατί θέλω να πάω σε άρωμα ή xtrv απλή...οδηγίες... για την διαδικασία για ξεκλείδωμα του Bootloader....
-
-
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
για το unlοck ειδα το προχωρησες..
τωρα για το κινητο σου (joyeuse) κυκλοφορουν ΜΟΝΟ stable εκδοσεις.
αρα παρακολουθεις ΑΥΤΟ το τοπικ.
για την ωρα η τελευταια rom ειναι η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10.zipΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H baxalo έγραψε:
για το unlοck ειδα το προχωρησες..
τωρα για το κινητο σου (joyeuse) κυκλοφορουν ΜΟΝΟ stable εκδοσεις.
αρα παρακολουθεις ΑΥΤΟ το τοπικ.
για την ωρα η τελευταια rom ειναι η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10.zip
Ναι προχώρησα... Ερώτηση πίσω έκδοση πάμε; ή απαγορεύεται δια ροπάλου.... Και κάτι ακόμη το twrp είναι μέσα στην Rom για να ξεκινήσω την διαδικασία; -
καλο ειναι να τσεκαρεις παντα το arb.. αν και οι xtrv απο οτι ξερω δε το επηρεαζουν. αλλα δεν κακο να κανεις ενα γρηγορο τσεκ. αν και λογο της ελλειψης εβδομαδιαιων εκδοσεων, δε νομιζω να κανεις και πολλα πισωγυρισματα, εκτος κι αν βγει τοσο χαλια stable εκδοση.. twrp δεν υπαρχει σε καμια rom. οταν ξεκλειδωσεις μετα θα το περασεις και θα προχωρησεις σε xtrv stable.
επισης υπαρχει τοπικ για το κινητο σου, καλο ειναι εκει να γραφεις για να μην γεμιζουμε παντου μυνηματα και να ειναι πιο ευκολο να βρεις απαντησεις.
JOYEUSE τοπικΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
-
-
Είναι η τελευταία
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8_V12.0.3.0.QEACNXM_v12-10.zip
δες εδώ
Downloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0