στη λιστα με τις ρομ δεν βλεπω εκδοσεις aroma. χανω κατι?
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H nikapos έγραψε:
στη λιστα με τις ρομ δεν βλεπω εκδοσεις aroma. χανω κατι?
-
Παιδιά καλησπέρα σε m11 θέλω να περάσω magisk για να έχω πρόσβαση σε φακέλους που βρίσκονται μέσα στο Android υπάρχει κάποια λύση?
-
Ο/H baxalo έγραψε:
@stauros2653
περασε την τελευταια εκδοση του magisk (22.1) κι αν εχεις προβλημα με το safetynet ακουληθησε ΑΥΤΟ τον οδηγο..
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
διάβασα ότι το 2ο batch έρχεται σε αρκετά κινητά η MIUI 12.5
αλλά δεν βρήκα κάπου αναφορά, ξέρετε θα πάει στο android 11; ή μένουμε στο android 10;
πηγή:
MIUI 12.5
*The first batch of compatible devices to be upgraded to MIUI 12.5 includes Mi 11, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10T, and Mi 10T Pro.
*The second batch of compatible devices to be upgraded to MIUI 12.5 includes Mi 10T Lite, Mi 10 Lite, Mi Note 10, Mi Note 10 Pro, Mi Note 10 Lite, Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9S, Redmi Note 8 Pro, POCO F2 Pro, POCO X3 NFC, Redmi 9, Redmi Note 9T.
*The remaining devices will be upgraded later. Please stay tuned to MIUI official announcement.
*The list of MIUI 12.5 compatible devices is subject to change. -
Μια ερώτηση. Μετά το unlock που είχα κάνει, δεν παίρνω στην ειδοποίηση την ένδειξη led που μου βγάζει στο κινητό. Γιατί έτσι; Στις ρυθμίσεις ειδοποιησεων είναι στο on. Redmi note 9s. Πως μπορω να το επαναφερω;
-
Τυχαίο είναι αυτό που αναφέρεις.
Δε μπορεί το unlock να πειράζει το led... -
-
Κι ομως @amavroudis. Δε μπορω να καταλαβω γιατι.
Μια επιπλέον ερώτηση σε πρόβλημα..εχω την 12αρα με Android 11 (curtana). Φορτιζει και ενω μου πεταγονται συνομιλιες απο το messenger, (πως εγινε ετσι;;; Δεν φτιαχνει;) οταν παω να τις ανοιξω μου κανει επανεκκίνηση. Καθως γινεται επανεκκίνηση, και βλεπω την υδρόγειο να γυρναει μεχρι να ανοιξει τελειως, εβγαλα το καλωδιο φορτισης και παρατηρησα πως το boot που εκανε, ηταν να κλεινει και να ανοιγει ανα δευτερόλεπτα η οθόνη. Εβαλα παλι το καλωδιο και η εικονα εμεινε σταθερη και συνεχίσε να κανει boot μεχρι που ανοιξε κανονικα... Εχουμε καποια λυση;
Το ειδα μολις τωρα.
Σιγουρα δεν εχει θεμα το καλωδιο και -
-
Είχε μπει με ΟΤΑ.
Δε θυμαμαι, αν ξαναβάλω την ιδια για να ξελαμπικαρει (ισως), θα χαθουν εφαρμογές; Αν ναι, τοτε θα περιμενω επομενη ενημερωση.
Οσο για το συννεφάκι του messenger νομιζω πρεπει να ειχαν και αλλοι θεμα σε αυτο. Οτι αλλξε ολη η συνομιλια και το συννεφακι να εγινε τετραγωνο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0