[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H nikapos έγραψε:
to themes στην 12.0.6.0 του ποκο χ3 προ, γιατι εχει τοσα κινεζικα μεσα? στη γκλομπαλ οσο προλαβα κ επαιξα δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο...
Ίσως να έχουν μέσα την κινεζική έκδοση του theme store -
Καλησπέρα στη παρέα
Θα ήθελα μια βοήθεια...
Έχω ένα mi 10 lite 5g και έχω ξεμείνει στην 12.0.2.0 stable από xiaomi.eu
Μόλις κατέβασα την τελευταία δικιά σας ρομ για το μοντέλο μου.
Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να φλασαρω μιας κ είδα ότι έχει πάει από android 10 σε 11
ΕυχαριστώAndroid flashaholic -
Έχεις ξεκλειδώσει το bootloader;
Έχεις κατεβάσει το κατάλληλο twrp για να αντικαταστήσεις το stock recovery και να βάλεις custom rom;
Μάλλον την official global eea έχεις και όχι την Xiaomi EU. Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε αν δε ξέρεις τι έχεις... -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Έχεις ξεκλειδώσει το bootloader;
Έχεις κατεβάσει το κατάλληλο twrp για να αντικαταστήσεις το stock recovery και να βάλεις custom rom;
Μάλλον την official global eea έχεις και όχι την Xiaomi EU. Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε αν δε ξέρεις τι έχεις...
πρεπει πρωτιστως να φλασαρω καποια επισημη fastboot?Android flashaholic -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Android flashaholic -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
πες οτι ειμαι πλεον στην τελευταια official rom monet_global_images_V12.1.4.0.RJIMIXM_global και ξεκλειδωνω bootloader flashaρω twrp και παω για την XTRV.
εχω bootarei στο miui και κανω reboot στο twrp
απο εκει κ περα ποια ειναι η σωστη διαδικασια με wipes κλπ?
πρεπει να κανω format data?
ή οπως ειναι κανω απλα install την xtrv ?Android flashaholic -
Τη Xiaomi EU πώς την έβαλες; Κάνε τα ίδια βήματα...
-
@sardelisp
Θα πας να βάλεις το τελευταίο twrp για το monet από τα twrp του @geoanto555 ..
Μετά περνάς το twrp και μετά τη ρομ από πάνω από την προηγούμενη .. αν δεις προβλήματα μπορεί να χρειαστεί factory reset και ίσως και format data αναλογα την περίπτωση ..
Το ποιο πιθανό είναι να μην έχεις κάποιο θέμα , στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει θέμα σε αλλαγή android ( ως upgrade πάντα ) να έχεις πρόβλημα ..
Σε downgrade ίσως χρειαστεί official fastboot rom αν δεν γίνει ούτε και με format data ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0