[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
Κάποιο νέο περί ρομ για το 9S?
-
το fm radio μου κανει καποια κατεβασματα φωνης. υπεθεσα οτι ειναι απο ειδοποιησεις, εκλεισα τα ντατα , αλλα συνεχιζει να το κανει. ιδεες?
-
@stronggeo
Γι'αυτό με το δακτυλικό δεν έχω ακούσει κάτι , δεν έχω ιδέα .. πολύ πιθανό να ευθύνεται ο nova launcher και σ' αυτή τη περίπτωση ..
Η Xiaomi ευθύνεται κανονικά αλλά λόγω του ότι είμαι MIUI fun όπως έχω αναφέρει πολλές φορές δεν χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές και δεν έχω τα συγκεκριμένα προβλήματα ..
@Task
Βγήκε για joyeuse λογικά δε θ'αργησει και για το curtana .. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (31/05/2021)
Έγινε απόσυρση όλων των Fastboot ROM μέχρι να διερευνηθεί το πρόβλημα που παρουσιάζεται σε κάποιες από αυτές.
Η διανομή των Fastboot ROM σταματάει προσωρινά μέχρι να γίνει Fix, και συνεχίζεται κανονικά η διανομή όλων των Recovery ROM.
Νέα MIUI 12 - Stable ROM (26-05-2021) για τις παρακάτω συσκευές...
1) HMNote94G_HM9T_V12.0.16.0.QJQCNXM (lime)
2) MINote10LITE_V12.5.1.0.RFNMIXM (toco)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
Καλησπέρα στην ομάδα πρόσφατα αγόρασα το poco F3 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με της φυσαλίδες του messenger και γενικά με το messenger δεν έρχονται πάντα η ειδοποιήσεις το έχω βάλει να κάνει και autostart δεν έχω πειράξει τπτ.
Και γενικά έχω θέμα και με το Bluetooth επειδή έχω συνδεμένο και smartwatch πάνω όταν κάνω κλήση δεν βάζει αυτόματα το Bluetooth μένει στο τηλέφωνο την έξοδο του ήχου και πρέπει να την κάνω χειροκίνητα..
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιατί το έγραψες τρεις φορές;
-
Ο/H Alvo4 έγραψε:
αντιμετωπίζω πρόβλημα με της φυσαλίδες του messenger και γενικά με το messenger δεν έρχονται πάντα η ειδοποιήσεις το έχω βάλει να κάνει και autostart δεν έχω πειράξει τπτ
Αν δεν έχεις αντικαταστήσει τον Default Launcher με κάποιον άλλο, θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση από την Poco-Xiaomi που θα λύσει τα BUGs που περιγράφεις. -
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (01/06/2021)
Έγινε απόσυρση όλων των Fastboot ROM μέχρι να διερευνηθεί το πρόβλημα που παρουσιάζεται σε κάποιες από αυτές.
Η διανομή των Fastboot ROM σταματάει προσωρινά μέχρι να γίνει Fix, και συνεχίζεται κανονικά η διανομή όλων των Recovery ROM.
Νέα MIUI 12 - Stable ROM (26-05-2021) για τις παρακάτω συσκευές...
1) MI10LITE5G_V12.5.1.0.RJIMIXM (monet)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0