Θα το δοκιμάσω, πως θα την φλασαρω? με miflash? θα μου κλειδώσει το κιν πάλι?
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H liquid έγραψε:
Θα το δοκιμάσω, πως θα την φλασαρω? με miflash? θα μου κλειδώσει το κιν πάλι?
Δεν θα επιλέξεις να κάνει Flash & lock ώστε να μην σου κλειδώσει τον Bootloader.
Όταν έβαλες πάλι την προηγούμενη ROM με τον Lucky Look έκανες αμέσως μετά Format Data & Factory Reset ? -
δε θυμάμαι να είμαι ειλικρινής ,πάνω στα νεύρα μου ίσως να μην έκανα.... μέχρι να κατέβει η fastboot δοκιμάζω να flasharw την xiaomi.eu_multi_HMK40_POCOF3_V12.5.6.0.RKHCNXM_v12-11
-
Ο/H liquid έγραψε:
δε θυμάμαι να είμαι ειλικρινής ,πάνω στα νεύρα μου ίσως να μην έκανα.... μέχρι να κατέβει η fastboot δοκιμάζω να flasharw την xiaomi.eu_multi_HMK40_POCOF3_V12.5.6.0.RKHCNXM_v12-11
Θυμήσου μόνο σε περίπτωση που χρειάζεται - να κάνεις Format Data, ειδικά μετά από το δοκιμαστικό Flash που έκανες στις άλλες Custom Android ROMs -
τις άλλες custom δεν τις κάνει καν flash... βγάζει κάτι κόκκινα σφάλματα ...
ελπίζω να δουλέψει η 12.5.6 και να μη χρειαστεί να βάλω fastboot -
τζίφος... error 1 "failed to mount /system_root"
περιμένω να κατέβει η fastboot -
Ο/H liquid έγραψε:
τζίφος... error 1 "failed to mount /system_root"
περιμένω να κατέβει η fastboot
Ίσως να σου δημιούργησαν πρόβλημα στα Partitions μετά από το Flash που έκανες - οπότε η Fastboot είναι η μόνη λύση για Fix. -
δοκίμασα και άλλα twrp αλλά δεν δούλεψε.... γύρισα στο slot b και δοκιμάζω να κάνω install την 12.5.6 ... αν δε δουλέψει τότε fastboot αναγκαστικά
-
Ο/H liquid έγραψε:
δοκίμασα και άλλα twrp αλλά δεν δούλεψε.... γύρισα στο slot b και δοκιμάζω να κάνω install την 12.5.6 ... αν δε δουλέψει τότε fastboot αναγκαστικά
-
δε μπορώ να βάλω την fastboot....
κατέβασα αυτή Screenshot by Lightshot
την έκανα unzip αλλά δε μου τη φορτώνει...
Screenshot by Lightshot
Μετά από 2 unzip στο downloaded file μου βγάζει αυτό:
Screenshot by Lightshot
Μάλλον τα κατάφερα....https://prnt.sc/1tv3api
Πέταξα το φάκελο σκέτο στο D:\ και το διάβασε (ίσως ήταν πολύ μεγάλη η διαδρομή αρχείου και γιαυτό μου έβγαζε error)
Από fastboot πως γυρνάω σε custom? Με απλό flash? -
Μήπως επιλέγεις λάθος φάκελο - πρέπει να επιλέξεις αυτόν που έχει τα Script εγκατάστασης.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0