ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (24/12/2021)
Έγινε η διανομή της νέας ROM για 1 συσκευή
1) MI10_V12.5.11.0.RJBCNXM (umi)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούNot yet,Ο/H dinhduchung10594 έγραψε:
my xiaomi mix 4 is not supported
đã có twrp. không thể đợi để xem bản rom cho hỗn hợp 4. cảm ơn rất nhiều.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Vẫn chưa,chúng tôi gặp một số vấn đề với hình ảnh Fastboot cho thiết bị này.Ο/H dinhduchung10594 έγραψε:
xiaomi mix 4 của tôi không được hỗ trợ
We will try to fix all issues for with Mix 4 as soon as possible, and release the new ROM.Ο/H dinhduchung10594 έγραψε:
already have twrp. Can't wait to see the rom for mix 4. thanks a lot.
υπαρχει καποιος που να ξερει τι στο καλο εχει παθει το viber και δεν κανει activation πλεον σε custom roms?Ο/H giasoy έγραψε:
Δεν το πιστεύω...... έβαλα την 12.5.5 και ούτε εδώ δουλεύει το viber, γυρίζει πίσω activation failed, σε ΜΙ9 με στοκ δουλεύουν και οι δυο sim κανονικά.
Το ιστορικό έχει ως εξής, όλα με format data κλπ
Από dev A12 γυρίζω σε στοκ για να πάω σε stable xtrv, λόγω της έλλειψης twrp σε Α12. Στην στοκ δούλευαν όλα εκτός από το google pay μάλλον λόγω ξεκλείδωτου bootloader.
Περνάω twrp και μετά stable xtrv, εδώ δουλεύουν όλα εκτός το viber.
Τι διάολο γίνεται;;; η μόνη λύση είναι οι προτελευταίες dev ή η στοκ και κλείδωμα bootloader.
Και εγώ το Mi 10 Lite 5G έχω με την τελευταία Stable XTRV ROM, αλλά δεν έχω κάποιου είδους πρόβλημα με το Viber.Ο/H sardelisp έγραψε:
υπαρχει καποιος που να ξερει τι στο καλο εχει παθει το viber και δεν κανει activation πλεον σε custom roms?
αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα σε mi10 lite 5G (monet) και εχω τρελαθει δεν μπορω να βγαλω ακρη!
εχει εμφανιστει και σε αλλους αυτο το προβλημα;
μήπως δεν το εκανα; Μιλάω όμως για το θέμα που αναφερει κ ο φίλος. Έχω αντιμετωπίσει κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με άλλες rom, κ γενικά κάτι παίζει με το Viber.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Και εγώ το Mi 10 Lite 5G έχω με την τελευταία Stable XTRV ROM, αλλά δεν έχω κάποιου είδους πρόβλημα με το Viber.Ο/H sardelisp έγραψε:
υπαρχει καποιος που να ξερει τι στο καλο εχει παθει το viber και δεν κανει activation πλεον σε custom roms?
αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα σε mi10 lite 5G (monet) και εχω τρελαθει δεν μπορω να βγαλω ακρη!
εχει εμφανιστει και σε αλλους αυτο το προβλημα;
Μήπως θα πρέπει να κάνεις διαγραφή όλων των δεδομένων της εφαρμογής και να την σετάρεις πάλι ?![]()