οχι ετσι ακανα και δεν αλλαξε τιποτα ,εννοω απο αρχεια.Ο/H giannnis12 έγραψε:
Με fastboot εγκατάσταση θα χαθούν όλα τα data; Πατάω το fastboot_update_rom; Πρέπει κάτι να προσέξω; Αρχική εγκατάσταση έχω κάνει με fastboot αλλά όχι ενημέρωση
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
ξανακατεβασες την διορθωμενη ρομ?.εγω παντως προσεξα κατι αλλο ,μολις κανω επαννεκινηση το τηλ κολαει στο mi και πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση απο την αρχη.αυτο αν το κανει και μονο του καποια φορα εκτος σπιτιου παει εμεινες απο τηλεφωνο.
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Μου βγάζει αυτό πατώντας το "windows fastboot update r
-
συμβαινει και σε αλλον? οταν κανω επαννεκινηση για χ λογους δεν ξεκιναει και θελει ξανα εγκατασταση και μαλιστα καθαρη,ξανα στησιμο τηλ κλπ.
-
επανερχομαι κανοντας ενα παραπονο προς τους υπευθηνους του σαιτ μας.δινετε μια ρομ σε κυκλοφορια μεγαλη αναβαθμηση εν προκειμενω μιουι13 και υπαρχουν καποια μικρομεγαλα θεματα που τα αναφερουμε εμεις σαν χρηστες αλλα δεν υπαρχει καμια απαντηση απο πλευρα προγραμματιστων.στην προκειμενη περιπτωση με το μιουι13 ειναι μεγαλο προβλημα να κανει καποιος (ρμν10προ) επαννεκινηση γιατι το τηλ.κολλαει στο λογοτυπο και δεν ανοιγει ποτε εκτος και αν φλασαρει(ω) ξανα την ρομ και μαλιστα με καθαρη εγκατασταση.αν υπαρχει απαντηση λυση στο θεμα ας μας δωσετε τα φωτα σας.
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
συμβαινει και σε αλλον? οταν κανω επαννεκινηση για χ λογους δεν ξεκιναει και θελει ξανα εγκατασταση και μαλιστα καθαρη,ξανα στησιμο τηλ κλπ.
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Ο/H stauros2653 έγραψε:
-
@stauros2653 να ρωτήσω, έχεις βάλει την διορθωμένη rom 25/1 Γιατί σε ένα βίντεο είδα ότι λύθηκε το πρόβλημα με αυτό το update
Εγώ πάντως φοβάμαι να κάνω restart -
ναι την διορθωμενη,η πρωτη εμενε στο λογοτυπο της και δεν ανοιγε ποτε μετα το φλασαρισμα,πραγμα που οπως φαινετε διορθωθηκε κατα το μισο.
-
Ξερουμε τι παιζει εδω??? Poco F3
-
Καλησπερα
Εβαλα την τελευταια stable rom 12.5.6 στο Mi9 cepheus και δεν κανει συγχρονισμο τις επαφες και τα call logs .Μυνηματα και φωτο γινονται
Να πω την αληθεια δεν ειχα δοκιμασει με την stable 12.5.5 .
Ξερεις καποιος γιατι το κανει αυτο? Να πω οτι εβαλα την παλια 12.5.5 και κανει το ιδιο .
Καποιος σοφος ?
Edit
δεν κανει logout το Mi account στο τηλεφωνο .....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0