@stauros2653 το δικό μου είναι το note 10, πήρα το zip αρχείο που είναι για εγκατάσταση μέσω recovery το orange fox και πήρα από μέσα το img αρχείο και το έβαλα στο adb φάκελο και κανείς την διαδικασία όπως σε άλλα recovery αλλά δίνεις εντολή fastboot boot recovery.img και προχωράει και ανοίγει στο recovery, μετά έχεις το zip αρχείο του recovery στη sd και κανείς εγκατάσταση, restart recovery και όλα εντάξει, τώρα βλέπει και την internal storage. Καλό είναι όμως να έχεις κάνει backup τα αρχεία σου
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Αν και το να βρίσκω ζιπ αρχεία δεν είναι το φόρτε μου ,αν μπορείς πες πως το βρίσκω αυτό
-
Δηλαδή δεν έχεις ξανά βάλει recovery twrp ή orange;
Xiaomi Redmi Note 10 Pro (sweet) build releases | OrangeFox Recovery Downloads -
Σε Poco F3 υπάρχει πρόβλημα και σε 13.0.2.0 και σε 13.0.3.0 με το GPS
Δεν lockαρει σωστά, μια δείχνει εδώ, μια 50-100 μετρα πιο μπροστά και μετά πάλι στην σωστή θέση. DATA on / wifi on, με σωστά δικαιώματα και battery: Νο restrictions. Αυτό συμβαίνει και με google maps και με αθλητικές εφαρμογές τύπου Strava (κλειδωμένες, να μην κλείνουν).
Απενεργοποιώντας το Google Location Accuracy (γελάμε) services (Settings->Location->Location Services->Google location Accuracy σε OFF) δείχνει να φτιάχνει!!!
Όταν είναι ενεργοποιημένο σαν να δίνει προτεραιότητα στην θέση από Κεραία κινητής/Wifi/etc που δεν είναι και πολύ accurate σε σχέση με το GPS με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα!!!!
@MIUI_ART μάλλον πρέπει να δείτε αυτό το θέμα μήπως είναι πρόβλημα στην ROM.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Δηλαδή δεν έχεις ξανά βάλει recovery twrp ή orange;
Xiaomi Redmi Note 10 Pro (sweet) build releases | OrangeFox Recovery Downloads
-
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Όταν το αποσυμπίεσης δεν βρήκες το recovery.img ; Και βάλτο στο adb φάλοιπον
-
Τώρα έχεις twrp με την miui13;
-
εχω twrp αλλα δεν αναγνωριζει την εσωτερικη μνημη και αν κανω επαννεκινηση κολλαει στο μιουι και θελει επανεγκατασταση καθαρη με φαστμπουτ.
-
Attention IronieΘα το ξανά πούμε....ότι σε Android 12 ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟ twrp σε καμία συσκευήOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Αυτο γιατί όταν το έβαλες και άνοιξε σε recovery έπρεπε να κάνεις format data και επανεκκίνηση recovery
Αντί του twrp βάλε το orange recovery -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Attention IronieΘα το ξανά πούμε....ότι σε Android 12 ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟ twrp σε καμία συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0