Τελικά δεν άλλαξε κάτι. Το πρόβλημα με την κάμερα παραμένει. Μην την εγκαταστήσετε σε Mi10T Pro!!!Ο/H aopvet έγραψε:
Όταν την περάσω θα ενημερώσω. Δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα. Πάντως κρατάω μικρό καλάθι!Ο/H nikosprov έγραψε:
Καλημέρα,
βλέπω για το 10t pro , ανέβηκε σήμερα καινούργια. Ξέρουμε αν διορθώθηκε το πρόβλημα με τις κάμερες;
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Στο poco x3 pro εγκατέστησα το miui 13 μέχρι στιγμής μου φαίνονται όλα καλά ευχαριστούμε παιδιά να είστε καλά
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
Στο poco x3 pro εγκατέστησα το miui 13 μέχρι στιγμής μου φαίνονται όλα καλά ευχαριστούμε παιδιά να είστε καλά
-
Λοιπόν καταρχήν πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο το bootloader στο τηλέφωνο εφόσον έχεις κάνει backup κλείνεις το τηλέφωνο και πατάς volume down μαζί με το power για να μπεις σε fastboot έχεις κατεβάσει τη ROM στον υπολογιστή έχεις περάσει τους drivers για το τηλέφωνο κάνεις αποσυμπίεση και κάνεις δεξί κλικ εκτέλεση διαχειριστείς το αρχείο windows fastboot first install with data format μα αυτό κάνεις καθαρή εγκατάσταση και ξανά στήσιμο το τηλέφωνο από την αρχή και τα κάνει όλα μόνο του το άλλο το εκτελέσιμο αρχειακή που έχει μέσα το windows fastboot update είναι όταν θα βγάλουν τα παιδιά αναβαθμισμένη room πατάς αυτό για να κάνει το update είσαι έτοιμος θέλω να πιστεύω ότι σε βοήθησα
-
Μάλλον δεν διευκρίνισα.
Έχω ήδη την 12.5.9 της ομάδας.
Η ερώτηση μου είναι την αναβάθμιση την κανω μεσω twrp η θέλει clean install ? Μεσω υπολογιστή? -
Σου έγραψε από επάνω, ότι οι νέες εκδόσεις σε fastboot περνάνε με script εγκατάστασης μέσω υπολογιστή και δεν έχουν TWRP ..
-
Ερώτηση
Η νέα ρομ έχει ηχογράφηση κλήσεων? -
Ναι έχει ηχογράφηση κλήσεων
-
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
Λοιπόν καταρχήν πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο το bootloader στο τηλέφωνο εφόσον έχεις κάνει backup κλείνεις το τηλέφωνο και πατάς volume down μαζί με το power για να μπεις σε fastboot έχεις κατεβάσει τη ROM στον υπολογιστή έχεις περάσει τους drivers για το τηλέφωνο κάνεις αποσυμπίεση και κάνεις δεξί κλικ εκτέλεση διαχειριστείς το αρχείο windows fastboot first install with data format μα αυτό κάνεις καθαρή εγκατάσταση και ξανά στήσιμο το τηλέφωνο από την αρχή και τα κάνει όλα μόνο του το άλλο το εκτελέσιμο αρχειακή που έχει μέσα το windows fastboot update είναι όταν θα βγάλουν τα παιδιά αναβαθμισμένη room πατάς αυτό για να κάνει το update είσαι έτοιμος θέλω να πιστεύω ότι σε βοήθησα
Καλημέρα.μολις είδα ότι βγήκε η καινούρια ρομ για Poco x3 Pro με miui 13.
Είδα ότι πρέπει να Την κάνω εγκατάσταση μέσο fastboot.ολα καλά μέχρι εδώ.την φορτώνει miflash από τον υπολογιστή στο κινητό θεωρητικά όπως πάντα.
Απλά αναφέρεστε σε ένα script.τι είναι αυτό πού το βρίσκουμε και πώς το κάνουμε;
Βρίσκετε μέσα στο αρχείο της ρομ καί αποσυμπιεζουμε την ρομ καί τό τρέχουμε; μόνο αυτό; Καλά κατάλαβα;
Καί περνάει τόσο απλά; -
Καλημέρα
Επειδή την πέρασα εχθές το βράδυ.
Κατεβάζεις το αρχείο zip της rom και κάνεις αποσυμπίεση στον υπολογιστή σου στο φάκελο που θα σου δημιουργηθεί υπάρχει μέσα το αρχείο windows fastboot first install πατώντας δεξί κλικ πάνω του κάνεις εκτέλεση ως διαχειριστής εφόσον όμως έχεις βάλει πρώτα το τηλέφωνό σου σε fastboot mode.
Παίρνει περίπου τρία τέσσερα λεπτά για να γίνει πλήρης εγκατάσταση όμως έχεις στο μυαλό σου ότι κάνει πλήρη διαγραφή όλων των δεδομένων.
Μόλις ολοκληρώσει κάνει από μόνο του reboot την συσκευή σου και ξεκινάς το στήσιμο της συσκευής σου από την αρχή.
Φρόντισε να έχεις κάνει backup. -
Όχι με miflash...
Miflash μόνο για original roms...
Για να περάσεις τις custom fastboot roms θέλει αυτά:
[Miui 13.Χ - 22.1.5/6] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0