Προσπάθησα να κάνω downgrade στο Mi10T Pro από τη 13 σε 12.5 china official μέσω miflash αλλά μου βγάζει anti rollback error. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω downgrade ωστε να ξαναπεράσω την xtrv 12;
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H tomsak έγραψε:
Καλημέρα
Επειδή την πέρασα εχθές το βράδυ.
Κατεβάζεις το αρχείο zip της rom και κάνεις αποσυμπίεση στον υπολογιστή σου στο φάκελο που θα σου δημιουργηθεί υπάρχει μέσα το αρχείο windows fastboot first install πατώντας δεξί κλικ πάνω του κάνεις εκτέλεση ως διαχειριστής εφόσον όμως έχεις βάλει πρώτα το τηλέφωνό σου σε fastboot mode.
Παίρνει περίπου τρία τέσσερα λεπτά για να γίνει πλήρης εγκατάσταση όμως έχεις στο μυαλό σου ότι κάνει πλήρη διαγραφή όλων των δεδομένων.
Μόλις ολοκληρώσει κάνει από μόνο του reboot την συσκευή σου και ξεκινάς το στήσιμο της συσκευής σου από την αρχή.
Φρόντισε να έχεις κάνει backup.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Όχι με miflash...
Miflash μόνο για original roms...
Για να περάσεις τις custom fastboot roms θέλει αυτά:
[Miui 13.Χ - 22.1.5/6] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε)
μετα απλα ξανα περναω τα αρχεια μου και τις εφαρμογες μου.
1)απλα εχω μια απορια......μολις θα βγει καινουρια αναβαθμιση πως θα την περναω;;;;θα πρεπει να κανω καθε φορα καθαρη εγκατασταση και να χανω τα αρχεια μου;;;
ή εχει και αλλο script απλα για αναβαθμιση χωρις να χανω τα αρχεια μου;
2)θα ενημερώνομαι απο την εφαρμογη αναβαθμισης οταν βγαινει καινουρια εκδοση οπως τωρα;;;
3)θα αλλαξει ποτε ο τροπος εγκαταστασης η θα ειναι παντα με script;;; -
Αν προσέξεις λίγο καλλίτερα τις οδηγίες που σου παρεθεσα θα δεις ότι έχεις και ένα δεύτερο script για τις αναβαθμίσεις και δε χρειάζεται να διαγράψεις τα αρχεία σου.
Θα ενημερωνεσαι, αλλά εγκατάσταση με script...
Και κάποια στιγμή όλοι ελπίζουν να βγει twrp και να αλλάξει η διαδικασία εγκατάστασης... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν προσέξεις λίγο καλλίτερα τις οδηγίες που σου παρεθεσα θα δεις ότι έχεις και ένα δεύτερο script για τις αναβαθμίσεις και δε χρειάζεται να διαγράψεις τα αρχεία σου.
Θα ενημερωνεσαι, αλλά εγκατάσταση με script...
Και κάποια στιγμή όλοι ελπίζουν να βγει twrp και να αλλάξει η διαδικασία εγκατάστασης...
το magisk θα μπορω να το flasharo μετα με orangefox η θα αλλαξει κατι και σε αυτο;;;το script δηλαδη ειναι μονο για την ρομ σωστα;; -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
πληροφοριακα την περασα την rom με miui 13 στο poco x3 pro μου.πολυ γρηγορα και ευκολα χωρις σφαλματα.....απλα τωρα το ξανα στηνω απο την αρχη.
προς το παρον μου φαινεται πολυ σταθερη. -
-
Εγώ στο note 10 μια χαρά έβαλα και orange fox και magisk
-
-
Ο μοναδικος τρόπος για android 12 είναι εδώ...
Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM)Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά στο δικό μου με miui13 a12 μια χαρά έβαλα και recovery και magisk με τους κλασικούς τρόπους και συναλλαγές με ενθικη και άλφα κάνω μέσω των εφαρμογών τους
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Εγώ στο note 10 μια χαρά έβαλα και orange fox και magisk
Έχεις rom me miui 13 πού την εγκατεστησες με script;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0